Football Talk

Μάντζιος: «Δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό - Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη»

Μάντζιος: «Δεν υπάρχει φαβορί στον τελικό - Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη»

Έτοιμος για τη «μάχη» του τελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου, πριν από το μεγάλο παιχνίδι. Ενώ εξέφρασε και την απορία του για απουσία των οπαδών.

Η ανυπομονησία για την σέντρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, έχει χτυπήσει… κόκκινο. Ο Άκης Μάντζιος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει φαβορί, με τις πιθανότητες του Άρη και του Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση της κούπας, να είναι ισοδύναμες.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην απουσία των οπαδών, κάτι που όπως ανέφερε χαρακτηρίστηκα, δεν καταλαβαίνει το γιατί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

Για το αν υπάρχει φαβορί: 

«Δεν υπάρχει φαβορί σε έναν τελικό. Από εκεί και πέρα είναι θέμα ημέρας, ψυχολογικής προετοιμασίας. Η έλευση του κ. Κόντη στον Παναθηναϊκό αλλάζει τα δεδομένα, αλλά εμείς δουλεύαμε τόσο καιρό σε αυτό. Είναι θέμα ημέρας, είναι θέμα ποιος το θέλει περισσότερο και εμείς έχουμε μια απίστευτη ορμή και πίστη».

Για το γεγονός πως είναι δυο Έλληνες προπονητές στον τελικό: 

«Νιώθω μια ιδιαίτερη χαρά, γιατί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς τον Έλληνα προπονητή. Καλό θα ήταν να είχαμε και τον κόσμο, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν θα τον έχουμε. Όλα τα άλλα που ακούμε για την ετοιμότητα του γηπέδου, όταν έχεις δυο και τρεις μήνες το φτιάχνεις και για μένα φταίει και η ομοσπονδία και η κυβέρνηση».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια ομάδα της Κύπρου: 

«Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα αυτά, κάθε προπονητής θέλει κάποια στιγμή να αναλάβει κάποια ομάδα εκεί και ίσως μπορεί να συμβεί κάποτε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0