Football Talk

Ιταλιάνο: «Να δω τη Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως το Μπέργκαμο, συναρπαστικό το ταξίδι του Ολυμπιακού»

Ιταλιάνο: «Να δω τη Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως το Μπέργκαμο, συναρπαστικό το ταξίδι του Ολυμπιακού»
Ο προπονητής της Φιορεντίνα αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην επιθυμία των «βιόλα» να κατακτήσουν το τρόπαιο του Europa Conference League.

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μίλησε μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Κάλιαρι (23/05, 2-3) και αναφέρθηκε στον επερχόμενο τελικό του Europa Conference League (29/05, 22:00), όπου οι «βιόλα» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στο συναρπαστικό «ταξίδι» των «ερυθρόλευκων», ενώ υποστήριξε πως επιθυμεί να δει την Φλωρεντία, να πανηγυρίζει όπως το Μπέργκαμο, μετά και την κατάκτηση του Europa League από την Αταλάντα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Φιορεντίνα:  

«Είμαστε στο τέλος μίας μακράς και κουραστικής σεζόν αλλά μία τέτοια αντίδραση κόντρα σε έναν αντίπαλο είναι ωραίο σημάδι ενόψει της Αθήνας. Ήταν ένα πραγματικό ματς αυτό κόντρα στην Κάλιαρι και δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα. 

Είμαστε 8οι μαθηματικά και είμαι ευτυχισμένος, είδα τα παιδιά να πανηγυρίζουν και αυτός είναι ο ενθουσιασμός είναι κάτι το θετικό. 

Στο πρωτάθλημα πληρώσαμε την ατυχία στα πέναλτι και την αστοχία σε πάρα πολλά ματς που θα μπορούσαμε να τα κλείσουμε διαφορετικά, υπάρχει λίγη απογοήτευση. 

Κλείνουμε λοιπόν με μία θέση που μας οδηγεί στην Ευρώπη και με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.  

Εύχομαι να δω την Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως και το Μπέργκαμο την Τετάρτη (σ.σ. η Αταλάντα κατέκτησε το Europa League). 

Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στους παίκτες και στον κόσμο των βιόλα, το αξίζουν όπως η Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα συναρπαστικό ταξίδι, είναι μία οργανωμένη ομάδα και σε έναν τελικό, μπορούν να συμβούν τα πάντα. 

Σήμερα κάναμε κάποια λάθη που την ερχόμενη Τετάρτη δεν πρέπει να επαναλάβουμε, θα χρειαστεί να έχουμε μέγιστη συγκέντρωση. Το μέλλον; Σκεφτόμαστε μόνο την Αθήνα, έπειτα θα κάνουμε απολογισμό».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0