Football Talk

«Στην Ελλάδα... κάηκα!»: Ο Ρανιέρι αποσύρεται, αλλά υπάρχει σενάριο επιστροφής στους πάγκους!

«Στην Ελλάδα... κάηκα!»: Ο Ρανιέρι αποσύρεται, αλλά υπάρχει σενάριο επιστροφής στους πάγκους!
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι επιβεβαίωσε την απόσυρσή του, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναβρεθεί στους πάγκους μόνο για κάποια εθνική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Ελλάδα!

Ο αγώνας της Κάλιαρι εναντίον της Φιορεντίνα (2-3, 23/05) ήταν ο τελευταίος του Κλαούντιο Ρανιέρι σε συλλογικό επίπεδο στην προπονητική καριέρα του.

Ο 72χρονος Ιταλός λίγο μετά την λήξη της αναμέτρησης επιβεβαίωσε την απόσυρσή του, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο για κάποια εθνική ομάδα.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην «πικρή» γεύση που του άφησε το πέρασμά του από την εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ευχαριστώ άπαντες, ακόμα και τους παίκτες της Φιορεντίνα, για το δώρο που μου είχαν κάνει πριν από την έναρξη του ματς. Στην Φλωρεντία έμεινα τέσσερα χρόνια, συνεπώς το να τελειώσω την καριέρα μου σε ματς με την Φιορεντίνα μού έδωσε διπλή χαρά.

Νίκησαν δίκαια, για εμάς ίσως θα ήταν δίκαιη τουλάχιστον η ισοπαλία αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα φοβερό μισάωρο αλλά οι Μποναβεντούρα και Νίκο Γκονζάλες είναι παίκτες που κάνουν τη διαφορά.

Ωστόσο, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος και είμαι εντάξει».

Σχετικά με το οριστικό του αντίο από την προπονητική: «Φεύγω από την Κάλιαρι και εδώ κλείνει ο κύκλος μου ως προπονητής, το έχω πει και το επιβεβαιώνω. Θα επέστρεφα σε πάγκο ομάδας μόνο με μία εθνική, επειδή κάηκα λίγο από εκείνη την εμπειρία μου με την Ελλάδα.

Έχω κλείσει όμως με τους συλλόγους. Ευχαριστώ το φίλαθλο κοινό της Κάλιαρι, τώρα είναι η στιγμή να απολαύσω τα εγγόνια μου. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους που είχαν να πουν μία ωραία κουβέντα για μένα αυτά τα χρόνια, ήταν τιμή μου να αποτελώ μέρος του κόσμου του ποδοσφαίρου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0