Football Talk

A Bola για Ιωαννίδη: «Οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού - Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχιστούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου!»

A Bola για Ιωαννίδη: «Οι διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκού - Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα συνεχιστούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου!»

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη παραμένει σε περίοπτη θέση στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με την πορτογαλική «A Bola». Οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να συνεχιστούν μετά τον τελικό με τον Άρη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Έλληνα επιθετικού για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Με νέο δημοσίευμά της, η «A Bola» υποστηρίζει ότι ο φορ του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα επιλογή για την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ, ενώ τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson το ερχόμενο Σάββατο (25/05, 20:30).

«Λιγότερο προχωρημένες, παρά τις πρώτες επαφές, είναι οι συζητήσεις με τον Ιωαννίδη, έναν επιθετικό που έχει ξεχωρίσει αλλά μόνο μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτό το Σάββατο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, θα ξαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις. Η άφιξη του Έλληνα διεθνή μπορεί να κοστίσει περίπου 20 εκατ. ευρώ», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0