Football Talk

Ο Τσέφεριν είχε… απασφαλίσει για Πέρεθ, το 2019: «Είναι ηλίθιος και ρατσιστής»!

Ο Τσέφεριν είχε… απασφαλίσει για Πέρεθ, το 2019: «Είναι ηλίθιος και ρατσιστής»!
Με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Φλορεντίνο Πέρεθ είχε μιλήσει ο Αλεξάντερ Τσέφεριν κατά τη δημιουργία της European Super League, με ισπανικό δημοσίευμα να αποκαλύπτει τον διάλογο μεταξύ του Σλοβένου με τον πρώην πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες.

Οι σχέσεις του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν ήταν πάντα οι καλύτερες.

Ειδικά όταν ο Πέρεθ πρωτοστάτησε με τη δημιουργία της European Super League, είδηση που είχε προκαλέσει «σεισμό» στον κόσμο του ποδοσφαίρου πριν μερικά χρόνια.

Ισπανικό δημοσίευμα αποκάλυψε διάλογο του Τσέφεριν με τον τότε πρόεδρο της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, στον οποίο μιλάει με τα… χειρότερα λόγια για τον Πέρεθ και την απόφασή του για τη δημιουργία της ESL. Με τον Ρουμπιάλες, από την πλευρά του, να προσπαθεί να ηρεμήσει τον «εξοργισμένο» Τσέφεριν.

Αναλυτικά, τα μηνύματα από το 2019 που είδαν το «φως» της δημοσιότητας:

«Ο Φλορεντίνο (Πέρεθ), ο (Γιόσεφ Μαρία) Μπαρτομέου και εγώ προσπαθούσαμε να βρούμε υποψήφιο απέναντι στον Τέμπας, αλλά νομίζω ότι τώρα ο Φλορεντίνο είναι εναντίον μου. Αλλά θα συνεχίσω. Η θέση της UEFA είναι η έντιμη», είχε δηλώσει τότε ο Ρουμπιάλες.

«Είμαστε δυνατοί. Αν θέλεις, μπορώ να μιλήσω με τον Φλορεντίνο»,
απάντησε ο Τσέφεριν στον Ρουμπιάλες στο μήνυμα.

«Αν στην Ισπανία έχω απέναντί μου τον Τέμπας και τον Φλορεντίνο, θα μου είναι αδύνατο».

«Είμαι και περήφανος, μην το ξεχνάτε. Δεν θέλω να μιλήσω μαζί του. Θα το έκανα μόνο για σένα. Είναι ηλίθιος και ρατσιστής! Μην ηρεμείς τα πράγματα για μένα, δεν το χρειάζομαι. Αυτό που θέλω είναι να είσαι δυνατός»,
είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα του προέδρου της UEFA.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0