Football Talk

Το αήττητο σερί της Μπάγερ Λεβερκούζεν τελείωσε, έτσι ακριβώς όπως… άρχισε: Με επιβλητική τριάρα! (video)

Το αήττητο σερί της Μπάγερ Λεβερκούζεν τελείωσε, έτσι ακριβώς όπως… άρχισε: Με επιβλητική τριάρα! (video)
Το αήττητο σερί της Μπάγερν Λεβερκούζεν έφτασε στο τέλος της! Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο κατάφερε να παραμείνει αήττητη για 51 αναμετρήσεις, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, στα ευρωπαϊκά γήπεδα! Ωστόσο, η ήττα της στον τελικό του UEFA Europa League (3-0, 22/05) μπορεί να αποτελέσει σκαλοπάτι για την αρχή μιας… νέας ξέφρενης πορείας!

Η Αταλάντα με πρωταγωνιστή τον Λούκμαν που σκόραρε χατ-τρικ, έβαλε «φρένο» στην εκπληκτική πορεία της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι «ασπιρίνες» έμειναν αήττητες για 51 αναμετρήσεις, αριθμός ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, στην Ευρώπη! Ωστόσο, η ήττα από την Αταλάντα μπορεί να είναι η αρχή ενός νέου επιτεύγματος, αφού τελευταία φορά που η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ηττήθηκε ήταν με έναν… παρόμοιο τρόπο!

Συγκεκριμένα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Μπόχουμ, για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, την σεζόν 2022-23. Ο αγώνας έληξε με σκορ 3-0 υπέρ των γηπεδούχων σε ένα ματς που υπήρχε και ελληνικό στοιχείο, αφού ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είχε μπει ως αλλαγή στο 89ο λεπτό.

Έκτοτε η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο ξέχασε τι σημαίνει η λέξη ήττα για σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο!

Μέχρι και την στιγμή του τελικού του UEFA Europa League απέναντι στην Αταλάντα (3-0, 22/05), με τους Ιταλούς να επικρατούν με 3-0 και να υπενθυμίζουν στις «ασπιρίνες» ότι υπάρχει και ήττα στον αθλητισμό!

Και το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι: «Ήταν η αρχή ενός νέου ρεκόρ ή το τέλος μια μυθικής πορείας;»

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0