Football Talk

Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου ο Κομπανί!

Ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου ο Κομπανί!

Τη λύση στο πρόσωπο του Βινσέντ Κομπανί φαίνεται πως βρήκε, όπως όλα δείχνουν, η Μπάγερν Μονάχου, με τον Βέλγο να ετοιμάζεται για ένα μεγάλο βήμα στη -σύντομη- προπονητική του καριέρα.

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέου προπονητή, καθώς θέλει να ξεχάσει γρήγορα την «καταστροφική» σεζόν υπό τον Τόμας Τούχελ.  

Οι Βαυαροί, που στο μεταξύ δέχθηκαν συνεχόμενα «άκυρα» από προπονητές, είχαν εξετάσει την περίπτωση και του Βινσέντ Κομπανί, τον οποίο πλησίασαν την περασμένη Δευτέρα (20/05).

Ο Βέλγος φαίνεται πως έχει δεχθεί τη δουλειά που του προσέφερε η Μπάγερν και, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές είναι ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία.


Να θυμίσουμε ότι ο Κομπανί ανέβασε πέρυσι την Μπέρνλι στην Premier League έπειτα από μία φανταστική σεζόν, όμως φέτος δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό και την επιστροφή στην Championship.

Το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει σε όλα η Μπάγερν με την Μπέρνλι, καθώς ο Κομπανί έχει ακόμη τέσσερα χρόνια στο τρέχον συμβόλαιό του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0