Football Talk

Μητσοτάκης: «Πρότασή μου στην ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου να γίνεται μόνο στο ΟΑΚΑ»

Μητσοτάκης: «Πρότασή μου στην ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου να γίνεται μόνο στο ΟΑΚΑ»

«Αν περνούσε από το χέρι μου, ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο μόνο στο ΟΑΚΑ από την νέα σεζόν πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός μιλώντας στο Open αναφέρθηκε στα σημαντικά αθλητικά γεγονότα των τελευταίων ημερών αποκαλύπτοντας την πρόθεσή του να κάνει πρόταση στην ΕΠΟ έτσι ώστε από τη νέα σεζόν ο τελικός του Κυπέλλου να διεξάγεται μόνο στο ΟΑΚΑ.

«Το ζήτημα αυτό αφορά την ΕΠΟ. Εγώ, αν περνούσε από το χέρι μου, ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως γίνεται στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Αυτή είναι η πρότασή μου για τον επόμενο τελικό και ελπίζω η πρότασή μου να γίνει αποδεκτή από την ΕΠΟ και να μην υπάρχει πλέον συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Κάνουμε μεγάλες παρεμβάσεις στο ΟΑΚΑ και στο κυρίως στάδιο του ΟΑΚΑ, το οποίο μπορεί να υποδεχθεί και αγώνες στίβου και ποδοσφαιρικούς αγώνες, και βάζω την πρόταση στο τραπέζι για να την κάνει αποδεκτή και να γίνεται μόνιμα εκεί ο τελικός του Κυπέλλου», ανέφερε, ενώ νωρίτερα είχε σχολιάσει για τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα...

«Θυμάστε την κριτική που μας ασκήθηκε όταν κλείσαμε τα γήπεδα, τα οποία έπρεπε να ανοίξουν με ασφάλεια. Και δεν μπορεί κανείς να μας αμφισβητήσει ότι υπήρξε εξέλιξη και ότι τα γήπεδα άνοιξα στα επίπεδα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με μία υπόθεση της τραγικής δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη και το κράτος να αποδεικνύει ότι μπορεί να τα βάλει με οργανωμένες συμμορίες και το έγκλημα», κατέληξε.

(Πηγή: sport-fm.gr)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0