Football Talk

Τερατσιάνο: «Ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει στον τελικό του Conference, είμαστε πιο έτοιμοι από πέρσι»

Τερατσιάνο: «Ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει στον τελικό του Conference, είμαστε πιο έτοιμοι από πέρσι»

Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσιάνο, μίλησε σε Μέσο της χώρας του, για τον πολυαναμενόμενο τελικό του Europa Conference League, απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στην OPAP Arena, o Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League.

Ο τερματοφύλακας των «βιόλα», Πιέτρο Τερατσιάνο, μίλησε σε Μέσο της Ιταλίας, για τον χαμένο περσινό τελικό απέναντι στη Γουέστ Χαμ και τόνισε πως φέτος η ομάδα θα είναι πολύ πιο έτοιμη, σε συναισθηματικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιέτρο Τερατσάνο:

«Η αναμονή μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, σε στιγμές ηρεμίας τη νιώθεις ακόμη περισσότερο. Τώρα έχουμε μία σημαντική υποχρέωση στο Κάλιαρι, κατόπιν θα πάμε απευθείας στην Αθήνα για να πάρουμε μέρος σε έναν τελικό που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός.

Εν τω μεταξύ πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα γιατί αυτό σου δίνει τη βεβαιότητα ότι θα παίξεις και τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.


Είναι σαφές ότι έχουν ήδη γίνει αναφορές μέσα στην ομάδα για τον τελικό, είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για εμάς όσο και για την πόλη, είναι φυσιολογικό εκεί να υπάρχουν οι περισσότερες σκέψεις.

Μετά τον περυσινό τελικό, ξέρουμε ήδη τι μας περιμένει, αυτό που ζήσαμε πέρυσι από άποψη συναισθήματος θα μας δώσει μία πολύ μεγάλη βοήθεια για τον φετινό τελικό.

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα φτάσουμε πιο έτοιμοι, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σύγκριση με πέρυσι. Άλλωστε κάθε τελικός είναι ξεχωριστός και αυτά που έχουν προηγηθεί, έχουν σχετικά μικρή σημασία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0