Football Talk

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει τελικού Κυπέλλου

Παναθηναϊκός: Ο Ιωαννίδης επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει τελικού Κυπέλλου

Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε και είναι διαθέσιμος για τον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το ταραχώδες κλείσμιο της σεζόν στην Stoiximan Super League, και ετοιμάζεται για το τελευταίο, αλλά κομβικό «ραντεβού» με τον Άρη στον τελικό Κυπέλλου.

Σε αυτό το παιχνίδι, επιβεβαίωσε πως θα έχει στη φαρέτρα του το σημαντικότερο ίσως «όπλο» του, τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος συμμετείχε στην προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Χρήστου Κόντη, ενώ το ίδιο ίσχύει και για τον Αϊτόρ .

Αναλυτικά η ενημέρωση το Παναθηναϊκού:

« Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη. Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία μπάλας ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και τελειώματα.

Οι Φώτης Ιωαννίδης και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκαν στην διάθεση του Χρήστου Κόντη».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0