Football Talk

«Δεν θα ξαναβρίσεις τη Γιουβέντους!»: Ο Λιλιάν Τουράμ έβαλε τον γιο του στη... θέση του, στη φιέστα της Ίντερ! (video)

«Δεν θα ξαναβρίσεις τη Γιουβέντους!»: Ο Λιλιάν Τουράμ έβαλε τον γιο του στη... θέση του, στη φιέστα της Ίντερ! (video)

Ο Μάρκους Τουράμ πανηγύρισε έξαλλα το πρωτάθλημα της Ίντερ, αλλά ο… πατέρας του και άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους, Λιλιάν, μόνο χαρούμενος δεν ήταν με τον τρόπο που επέλεξε να το κάνει!

Η φιέστα της Ίντερ για την κατάκτηση του 20ού πρωταθλήματος στην ιστορία της είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, παρά την ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Λάτσιο (19/05, 1-1).

Με το σφύριγμα της λήξης, άρχισε το «πάρτι» με τους παίκτες να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του Τζουζέπε Μεάτσα. Όπως έκανε και ο Μάρκους Τουράμ, ο οποίος μάλιστα έλαβε ενεργά μέρος στο τραγούδι και τα συνθήματα των οπαδών των «νερατζούρι», κατά της μισητής Γιουβέντους.

Ωστόσο, ο πατέρας του φάνηκε «ενοχλημένος» με τη συμμετοχή του γιου του στα εν λόγω συνθήματα και για αυτόν το λόγο αποφάσισε να τον… τιμωρήσει. Τον πλησίασε και τον φιλοδώρησε με ένα χαστούκι στο κεφάλι! Ωστόσο, ο Μάρκους δεν πτοήθηκε, άλλαξε κατεύθυνση και συνέχισε να κάνει τα δικά του!


Ο Λιλιάν Τουράμ υπήρξε παίκτης της Γιουβέντους για μία πενταετία (2001-2006), με την οποία αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής. Είκοσι χρόνια μετά, ο γιος του έχει τραβήξει διαφορετικό μονοπάτι από εκείνο του πατέρα του και φέτος, αισίως, κατέκτησε με τη σειρά του τον τίτλο με την κάποτε «μισητή» αντίπαλο του πατέρα του, Ίντερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0