Football Talk

Ο Γιαννάκης θέλει... Conference στον Ολυμπιακό και EuroLeague στον Παναθηναϊκό!

Ο Γιαννάκης θέλει... Conference στον Ολυμπιακό και EuroLeague στον Παναθηναϊκό!

Ο μικρός Γιαννάκης ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το Conference League, αλλά ταυτόχρονα θέλει ο Παναθηναϊκός να… σηκώσει την EuroLeague!

Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚΓιάννης Παπαστεφανάκης, μίλησε στο Creta Times για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ, αλλά έκανε και προβλέψεις για τα κρίσιμα ραντεβού που έρχονται για τις ελληνικές ομάδες, και το «παρών» που θα δώσει στον τελικό του Conference League. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να πω ότι γύρισα σπίτι μου στις 6 το πρωί. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα και ακόμα χαρούμενος που βρέθηκα αυτή τι στιγμή δίπλα στην ομάδα και στους παίκτες. Ό,τι έζησα δεν περιγράφεται με λόγια

Είναι για εμένα ιδιαίτερη τιμή που βρέθηκα δίπλα στην ομάδα και ακόμα ιδιαίτερη όταν μπήκα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος με χειροκρότησε και φώναζε ότι επειδή ήμουν εγώ πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι στιγμές από χθες το βράδυ που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ στον τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα και ευχαριστώ πραγματικά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για αυτή την πρόσκληση. Ελπίζω εφόσον δεν πήραμε εμείς το Conference League να το πάρει εκείνος.

Θέλω πολύ να βρεθώ στο Γεντί Κουλέ διπλά στον ΟΦΗ και να γνωρίσω τους παίκτες καθώς η καταγωγή μου είναι από την Κρήτη και την αγαπώ πολύ. Εύχομαι πραγματικά να πάω κάποια στιγμή στο Γεντί Κουλέ. Εκτός όμως από τον ΟΦΗ θα ήθελα να πάω και στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Πιστεύω και θέλω το Κύπελλο Ελλάδος να το πάρει ο Παναθηναϊκός όπως και την Euroleague επίσης».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0