Football Talk

Μόνο έτσι βγαίνει στην Ευρώπη: Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να γίνει… Panathinaikos!

Μόνο έτσι βγαίνει στην Ευρώπη: Τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να γίνει… Panathinaikos!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να… χάσει και την τρίτη θέση της Stoiximan Super League, μετά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (19/05). Ποια είναι τώρα τα σενάρια για να παίξουν οι «πράσινοι» στην Ευρώπη;

Στην τελευταία αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός κρατούσε «σφιχτά» στα χέρια του την τρίτη θέση, καθώς μέχρι το 73ο λεπτό προηγούνταν στη Λεωφόρο επί του Ολυμπιακού με 2-0.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» μέσα σε οκτώ λεπτά έφεραν το ματς... τούμπα, με το τελικό 2-2 να μένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης, και πήραν αυτοί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa Conference League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμη να εξασφαλίσει μία θέση στην Ευρώπη. Και μοναδικός τρόπος να το κάνει αυτό θα είναι να νικήσει τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson το ερχόμενο Σάββατο (25/05, 20:00) και να πάρει με αυτό το τρόπο, πέρα από το τρόπαιο και το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

www.bnsports,gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0