Football Talk

«Με το έτσι θέλω, μέσα στο Βικελίδης»: «Διπλό» τίτλου του ΠΑΟΚ, ασπρόμαυρο το πρωτάθλημα για 4η φορά ιστορικά!

«Με το έτσι θέλω, μέσα στο Βικελίδης»: «Διπλό» τίτλου του ΠΑΟΚ, ασπρόμαυρο το πρωτάθλημα για 4η φορά ιστορικά!

Είναι αλήθεια! Ο ΠΑΟΚ κατακτά το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου το έκανε ξανά. «Διπλό» τίτλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», γκολ… πρωταθλήματος ο Τάισον και απόλυτος πρωταγωνιστής ο Μπράντον Τόμας. Και κάπως έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» σηκώνει τη Stoiximan Super League, τερματίζοντας στο +2 από την ΑΕΚ!

Έπρεπε να πάει μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να κερδίσει. Αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος, προκειμένου να καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ θα υπερτερούσε στην ισοβαθμία και η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, θα έχανε τον τίτλο στους 78 βαθμούς.

Από την στιγμή που φτάσαμε στο σημείο όμως, το πρωτάθλημα να εξαρτάται από τον ίδιο, ο ΠΑΟΚ δεν θα άφηνε την ευκαιρία να περάσει έτσι. Πήγε στο γήπεδο του «αιώνιου» αντιπάλου του, κέρδισε με 2-1, άντεξε και με 10 παίκτες και κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Σε ένα παιχνίδι δίχως ιδιαίτερα καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με τη συμπλήρωση μισής ώρας. Ο Ζίβκοβιτς έκλεψε στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Μπράντον Τόμας και αυτός σκόραρε από κοντά για το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Άρης έμοιαζε αποφασισμένος να απαντήσει. Και τα κατάφερε, με τον πλέον εμφατικό τρόπο, μόλις στο 50ο λεπτό. Μία σέντρα του Οντουμπάτζιο βρήκε τον Μορόν και αυτός με απίθανο τελείωμα, έκανε το 1-1.

Πίεσαν για την ολική ανατροπή οι γηπεδούχοι, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ξανά αντίδραση. Και αυτή ήρθε με ένα γκολ βγαλμένο από… ποδοσφαιρικό παιχνίδι σε οθόνη του υπολογιστή. Τρομερό τελείωμα του Τάισον, έπειτα από υπέροχη συνεργασία, ασίστ ο Τόμας, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Από εκεί και πέρα, το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Παρά την αποβολή του Μιχαηλίδη στο 77’, ο ΠΑΟΚ άντεξε και το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, είναι γεγονός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0