Football Talk

ΑΕΚ - Λαμία: Βασικός ο Λιούμπισιτς, Τσούμπερ δίπλα στον Γκαρσία και... ελπίζει!

ΑΕΚ - Λαμία: Βασικός ο Λιούμπισιτς, Τσούμπερ δίπλα στον Γκαρσία και... ελπίζει!
Οι αρχικές ενδεκάδες για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία (19/05, 20:00), έγιναν γνωστές. Αυτούς ξεκινάει ο Ματίας Αλμέιδα, περιμένοντας... νέα από το Κλεάνθης Βικελίδης!
Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία (19/05, 20:00) στην OPAP Arena, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Παράλληλα, θα περιμένει «ευχάριστα νέα» από το Κλεάνθης Βικελίδης, όπου Άρης και ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι την ίδια ώρα, με τον «Δικέφαλο του Βορρά», να κλειδώνει τον τίτλο με νίκη.

Οι αρχικές ενδεκάδες για την αναμέτρηση της «Ένωσης» έγιναν γνωστές, με τον Ματίας Αλμέιδα να ξεκινά βασικό τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ενώ στο πλάι του Λιβάι Γκαρσία, θα βρεθεί ο Στίβεν Τσούμπερ.

Αναλυτικά, οι επιλογές των δύο προπονητών:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Βασιλαντωνόπουλος, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Σαντάνα, Τερεζίου, Λέικ, Μάλτσι, Σλίβκα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0