Football Talk

Γαλατά – Φενέρ: Πρωταθλητές στο... ξύλο οι παίκτες και το επιτελείο των φιλοξενούμενων! (video)

Γαλατά – Φενέρ: Πρωταθλητές στο... ξύλο οι παίκτες και το επιτελείο των φιλοξενούμενων! (video)

Χειρονομίες μελών της Φενέρ και νέα συμπλοκή μεταξύ παικτών στο ντέρμπι τίτλου με τους φιλοξενούμενους να πρωταγωνιστούν για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά σε ευτράπελα! Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι... σύμπτωση.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της τουρκικής Super Liq, Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ δίνουν το ντέρμπι τίτλου (37η αγωνιστική) στην έδρα της πρώτης, με τους γηπεδούχους να αρκούνται και στον βαθμό της ισοπαλίας, προκειμένου να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Για την ώρα, οι γηπεδούχοι προηγούνται με 99 βαθμούς, έναντι 93 των φιλοξενούμενων που χρειάζονται… μόνο νίκη.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι προτού καλά καλά ξεκινήσει και γι’ αυτό φρόντισαν παίκτες και μέλη της ομάδας της Φενερμπαχτσέ, οι οποίοι στην καθιερωμένη έξοδο στον αγωνιστικό χώρο για προθέρμανση προχώρησαν σε χειρονομίες προς την κερκίδα, εξαγριώνοντας τους φίλους των γηπεδούχων.

Όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι της Φενέρ με την Τράμπζονσπορ, ακολούθησε σύρραξη, καθώς τα πνεύματα «οξύνθηκαν» και συμπλοκή παικτών και μελών των επιτελείων από τις δύο ομάδες.

Φαίνεται πως οι γείτονες και δη η ομάδα της Φενέρ δημιουργούν μία μοναδική και καθόλου τιμητική παράδοση.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Δείτε τα βίντεο:





www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0