Football Talk

Ιταλιάνο για Ολυμπιακό: «Έχει γρήγορους εξτρέμ και επιθετικό που σκοράρει σταθερά!»

Ιταλιάνο για Ολυμπιακό: «Έχει γρήγορους εξτρέμ και επιθετικό που σκοράρει σταθερά!»
Ο προπονητής της Φιορεντίνα Βιτσέντζο Ιταλιάνο μίλησε στο «Dazn» για το αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Νάπολι (17/05, 2-2) και την προετοιμασία ενόψει Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της Φιορεντίνα Ιταλιάνο μίλησε στο «Dazn» μετά τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στην Νάπολι (17/05, 2-2) και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέχουν οι «βιόλα» ενόψει του τελικού του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό (29/05, 22:00).

Τονίζοντας, πως οι παίκτες του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα γρήγορα εξτρέμ του Ολυμπιακού, αλλά και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί που σκοράρει συνεχώς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα απέναντι στην Νάπολι: «Ήμασταν κουρασμένοι στο τέλος αυτού του αγώνα, δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα ψηλά και ρισκάραμε, αλλά το αποτέλεσμα είναι απολύτως δίκαιο. Παίρνουμε αυτόν τον βαθμό, κρατάμε πίσω μας τη Νάπολι και έχουμε άλλους δύο αγώνες για να διαχειριστούμε αυτό το πλεονέκτημα στη βαθμολογία. Ας δούμε τώρα τα αποτελέσματα των άλλων.»

Για τον λόγο που έφυγε αμέσως με το τελευταίο σφύριγμά της λήξης από το γήπεδο: «Ήθελα να αφήσω χώρο στα αγόρια, που είχαν επίσης μια καταπληκτική σεζόν φέτος. Τώρα ας προετοιμαστούμε για το ματς της Κάλιαρι και μετά θα σκεφτούμε τον Ολυμπιακό.»

Για τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού: «Αμύνονται καλά και αρχίζουν γρήγορα τις επιθέσεις τους, έχουν γρήγορους εξτρέμ και επιθετικό που σκοράρει σταθερά, θα πρέπει να προετοιμάστουμε καλά.»

Για το πώς αισθάνεται που είναι προπονητής της Φιορεντίνα: «Το να είσαι στον πάγκο της Φιορεντίνα έχει πολλές ευθύνες, ο κόσμος αγαπά την ομάδα και σε ωθεί πάντα να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και αυτό προσπάθησα να κάνω αυτά τα τρία χρόνια, όπως τα αγόρια. Για μένα το να είμαι προπονητής των βιόλα είναι τιμή.»

Για το αν ήταν ο τελευταίος αγώνας του στον πάγκο της Φιορεντίνα: «Η συγκέντρωση είναι εξ ολοκλήρου στον αγωνιστικό χώρο, μετά από την Αταλάντα θα ολοκληρώσω τρία φανταστικά χρόνια εδώ.»

Για το γκολ του Μπιράγκι: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να πρέπει να πληρώσω δείπνο για αυτόν.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0