Football Talk

«Για πάντα στην Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε»: Υπέγραψε μονοετή επέκτασή του συμβολαίου του!

«Για πάντα στην Μπιλμπάο ο Βαλβέρδε»: Υπέγραψε μονοετή επέκτασή του συμβολαίου του!
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπέγραψε μονοετή επέκτασή του συμβολαίου του μέχρι και το καλοκαίρι του 2025, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπέγραψε μονοετή επέκτασή του συμβολαίου του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα συνεχίσει στον πάγκο των Βάσκων τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες της Μπιλμπάο να επιβραβεύουν τον Ισπανό για την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και την κατάκτηση του Copa Del Rey.

Οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε για την επέκτασή της συνεργασίας του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο:

«Είναι συναρπαστικό να είσαι σε θέση να ηγηθείς της Αθλέτικ ξανά για άλλη μια χρονιά, με όλη την αγωνία και τις ελπίδες που έχεις για το τι θα έρθει φέτος. Ήταν μια ξεχωριστή, διαφορετική, ιστορική χρονιά. Την επόμενη χρονιά, θα είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχουν περισσότερες διοργανώσεις, αλλά και πιο συναρπαστικό λόγω αυτών. Οπότε, ανυπομονώ γι' αυτό. Εμείς οι προπονητές και όλοι οι άνθρωποι που ανήκουν στην Αθλέτικ θέλουμε να ξεκινήσουμε μια νέα σεζόν και να συνεχίσουμε αυτό το έργο για να δούμε αν μπορούμε να το πάμε ένα βήμα παραπέρα και να κάνουμε αυτόν τον σύλλογο λίγο μεγαλύτερο ακόμα.

Είμαι ευγνώμων γιατί ξέρουμε πώς είναι το ποδόσφαιρο, ξέρουμε πόσο απαιτητικό είναι και το ότι με εμπιστεύονται ξανά είναι κάτι που μου αρέσει φυσικά, γιατί αυτός είναι ο σύλλογός μου. Ταυτόχρονα, είναι μεγάλη ευθύνη να ανταποδώσω όλη την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και όλους τους ανθρώπους που με στηρίζουν δουλεύοντας καθημερινά. Αυτή η εργασιακή ατμόσφαιρα είναι θεμελιώδης για μένα. Είναι επίσης θεμελιώδης και μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλους τους οπαδούς μας. Πρέπει να ερχόμαστε κάθε μέρα εδώ στο Σαν Μαμές για να προσπαθούμε να κερδίζουμε, να προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, ώστε ο κόσμος να ταυτίζεται μαζί μας, και στη συνέχεια να πηγαίνουμε σε όλα τα εκτός έδρας γήπεδα και να δίνουμε καλή εικόνα. Τουλάχιστον, να κάνουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους να θέλουν να γίνουν οπαδοί της Αθλέτικ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0