Football Talk

«Ο αυτοκράτορας έφυγε»: «Σεισμός» στην Τουρκία για την απομάκρυνσή του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό! (pics)

«Ο αυτοκράτορας έφυγε»: «Σεισμός» στην Τουρκία για την απομάκρυνσή του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό! (pics)
Όλος ο τουρκικός Τύπος «παίζει» την απομάκρυνση του Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό!

Ο τουρκικός Τύπος είναι ενημερωμένος για την απομάκρυνσή του Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, με όλα τα Μέσα της χώρας να ασχολούνται με αυτό το γεγονός!

Δείτε τι γράφουν οι Τούρκοι για το «διαζύγιο» του Τερίμ με τον Παναθηναϊκό:

 

Aktϋel Haber:Η περιπέτεια του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έληξε: Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος προπονούσε τον Παναθηναϊκό, μία από τις ομάδες της ελληνικής Super League, λύθηκε. Ο έμπειρος προπονητής έπαιξε τελευταία φορά με την «πράσινους» στα πλέι οφ της ελληνικής Super League κόντρα στον Παοκ…

 

 Daily Sabah: Η θητεία του Τούρκου παλαίμαχου προπονητή Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς οι συνεχόμενες ήττες εγείρουν αμφιβολίες για το μέλλον του, αφήνοντας τους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης να αμφισβητούν τη θητεία του.

Club Regista: Ο αυτοκράτορας Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι επικεφαλής της ομάδας την επόμενη σεζόν, ως αποτέλεσμα της συνάντησής του με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αλαφούζο.

100Yil Haber: Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.


Samsun
Manset: Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε ότι «χώρισε» τους δρόμους του με τον Παναθηναϊκό, μια από τις ομάδες της ελληνικής Super League.

 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0