Football Talk

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό – Έμεινε για 26 παιχνίδια, δεν κάθεται… ούτε για τον τελικό!

Τέλος ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό – Έμεινε για 26 παιχνίδια, δεν κάθεται… ούτε για τον τελικό!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, με τον Τούρκο προπονητή να απομακρύνεται από την τεχνική ηγεσία, πριν από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Στη θέση του εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Χρήστος Κόντης, για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά την αποτυχημένη του παρουσία στον πάγκο του συλλόγου. Ο Χρήστος Κόντης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το τιμόνι του «τριφυλλιού» στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν με Ολυμπιακό και Άρη.

Αναλυτικότερα, τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ έπεσαν το βράδυ της Πέμπτης (17/05). Μετά από επαφή της διοίκησης της ΠΑΕ με τον Τούρκο προπονητή, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τον Τούρκο να μην κάθεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ούτε στον τελικό Κυπέλλου.

Παρέμεινε για 26 παιχνίδια στον πάγκο των «πρασίνων», από τις 26 Δεκεμβρίου του 2023, με απολογισμό 14 νικών, έξι ισοπαλιών και ισάριθμων ηττών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0