Football Talk

Μαρινάκης: «Ανεξήγητη η επιλογή του Πανθεσσαλικού για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου!»

Μαρινάκης: «Ανεξήγητη η επιλογή του Πανθεσσαλικού για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου!»

Στην διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων, ο Παύλος Μαρινάκης σε ερώτηση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Bettson, χαρακτήρισε «ανεξήγητη» την απόφαση να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, το μοναδικό στάδιο χωρίς κάμερες στην Ελλάδα.

O Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε στην διάρκεια του briefing των δημοσιογράφων για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Bettson που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, αλλά και για το αν η Ελλάδα μπορεί να διοργανώσει έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «ανεξήγητη» την απόφαση της Ομοσπονδίας να επιλέξει το Πανθεσσαλικό στάδιο για την διεξαγωγή του τελικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχάς αυτό δεν είναι απόφαση της Κυβέρνησης. Η ελληνική πολιτεία διά των αρμόδιων Αρχών, εν προκειμένω της Αστυνομίας δίνει κάθε αναγκαία διαβεβαίωση για να διοργανωθεί με φιλάθλους ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας.

Είναι λυπηρό να βλέπουμε κεκλεισμένων θυρών τον τελικό. Είναι απόφαση όμως, της ΕΠΟ. Ανεξήγητη θα έλεγα συνολικά η διαχείριση κι η απόφαση τη στιγμή που στην ίδια χώρα διοργανώνεται ευρωπαϊκός τελικός, του Conference League με τη συμμετοχή μίας ελληνικής ομάδας.

Είναι μία αντίφαση που θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επελέγη το μοναδικό γήπεδο της Stoiximan Super League που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία για τις κάμερες κι αυτός είναι κι ο λόγος που γίνεται χωρίς φιλάθλους ο αγώνας.

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον νόμο, ο οποίος έχει ψηφιστεί, κι όλες οι υπόλοιπες ομάδες στην έδρα τους τον έχουν τηρήσει κι έχει εφαρμοστεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Είναι κρίμα, ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά. Πλέον υπάρχουν και τα εργαλεία, υπάρχει κι ο μηχανισμός κι έχει δοκιμαστεί ο κρατικός μηχανισμός σε πολύ σημαντικούς αγώνες κι έχει αποδείξει ότι μπορεί να φέρει σε πέρας τόσο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις ως προς την ασφάλεια των φιλάθλων.

Κι όταν δεν τηρείται ο νόμος, επιβάλλονται οι ποινές.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0