Football Talk

ΠΑΟΚ: Φέτος δεν «παίζει» για το νταμπλ, αλλά έχει την Τούμπα στις... ρυθμίσεις του 2018/19! (video)

ΠΑΟΚ: Φέτος δεν «παίζει» για το νταμπλ, αλλά έχει την Τούμπα στις... ρυθμίσεις του 2018/19! (video)

Η «τεσσάρα» επί του Παναθηναϊκού, επισκίασε τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ, όμως, το βράδυ της Κυριακής (15/05) κατάφερε κάτι με... άρωμα 2019, και μάλιστα, υπό πολύ πιο δύσκολες συνθήκες!

Κυνικά και... επιβλητικά, ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (15/05, 4-1) και έκανε «άλμα» προς τον τίτλο! Στην προτελευταία «στροφή» των Play Offs της Stoiximan Super League, πέρασε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και βρίσκεται στο +2 από την ΑΕΚ. Για να φτάσει, όμως, έως εκεί, χρειάστηκε να κάνει ένα -δεδομένα- πολύ δύσκολο 3/3!

Συγκεκριμένα, «λύγισε» την ΑΕΚ, στην 7η αγωνιστική του μίνι-πρωταθλήματος, επιστρέφοντας από το 1-2, ένα τέταρτο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του ντέρμπι.

Μετά τη διακοπή λόγω Πάσχα, νίκησε τον Ολυμπιακό με 2-0 (12/05), ενώ στο τρίτο διαδοχικό ντέρμπι, τρεις ημέρες μετά (15/05), υπέταξε και τον Παναθηναϊκό, στην πιο μεστή του εμφάνιση και από τις τρεις.

Κάπως έτσι, έφερε εις πέρας ένα σερί νικών στην Τούμπα, απέναντι στους τρεις παραδοσιακούς του αντιπάλους, εκτός των συνόρων της Θεσσαλονίκης. Κάτι που ήταν «άπιαστο», από τη σεζόν 2018/19!

Ναι, ο ΠΑΟΚ εδώ και πέντε σεζόν, δεν το είχε καταφέρει. Η τελευταία φορά, για ένα τέτοιο σερί στη Τούμπα; Μα φυσικά, το «αήττητο»!

Τότε, χωρίς Play Offs στο ελληνικό πρωτάθλημα, είχε κερδίσει στην έδρα του, ΑΕΚ (2-0), Παναθηναϊκό (2-0) και Ολυμπιακό (3-1), με διαφορά αρκετών μηνών, μεταξύ του τελευταίου και των δύο πρώτων ντέρμπι.



Φέτος, που κατάφερε να χτίσει ένα παρόμοιο σερί, μέσα σε 18 ημέρες ουσιαστικά, ο τίτλος βρίσκεται στα πόδια του. Μοναδικό «εμπόδιο»; Το Κλεάνθης Βικελίδης και ο Άρης.

Αν κερδίσει εκεί, δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ - Λαμία. Αν δεν τα καταφέρει; Τότε θα «εύχεται» να... γκελάρουν οι «κιτρινόμαυροι» στην OPAP Arena, αλλιώς το πρωτάθλημα θα χαθεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0