Football Talk

Ο Βιεϊρίνια έδωσε το... σύνθημα: «Πάμε να νικήσουμε τον Άρη!»

Ο Βιεϊρίνια έδωσε το... σύνθημα: «Πάμε να νικήσουμε τον Άρη!»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου μετά τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League (15/05, 4-1).

Το δικό του «λιθαράκι» έβαλε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 81ο λεπτό και σκόραρε οκτώ λεπτά μετά, κάνοντας το 3-1.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και έδωσε το δικό του μήνυμα ενόψει του «τελικού» στο Κλ. Βικελίδης την προσεχή Κυριακή (19/05, 20:00).

Αναλυτικά, όσα είπε ο Βιεϊρίνια:

«Δείξαμε χαρακτήρα μετά από την κακή εμφάνιση που είχαμε στη Λαμία. Είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να πάμε σε ακόμα έναν τελικό στο Βικελίδης. Είναι το ντέρμπι της πόλης. Αυτά τα ματς έχουν ένταση, ψυχή. Εμείς έχουμε ένα κίνητρο παραπάνω. Δεν σκεφτόμαστε να πανηγυρίσουμε μέσα στο Χαριλάου το πρωτάθλημα. Εμείς πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Η ομάδα αξίζει αυτή την αποθέωση. Δεν πίστευε κανείς ότι θα φτάσουμε εδώ. Κάναμε καλή δουλεία. Είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θέλουμε να το πάρουμε.

Το ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο και μετά ήταν πολλά τα ματς και κάποιες φορές δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όπως θέλαμε.

Κανείς δεν περίμενε να ότι θα φτάσουμε τόσο μακριά στο Conference League., τώρα στο πρωτάθλημα. Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια. Θέλουμε να κλείσουμε αυτή τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, με το πρωτάθλημα.

Ξέρουμε ότι έπρεπε να κάνουμε τη δουλειά μας, να κερδίσουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Το μυαλό μας είναι μόνο στο ματς της Κυριακής. Εμείς είχαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατοί, καλή ομάδα πολύ δυνατό γκρουπ.

Σχετικά με το μέλλον μου, θα μιλήσουμε μετά το τέλος. Δεν είναι ώρα να το σκεφτώ τώρα ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Οπότε με το καλό από τη Δευτέρα θα μιλήσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0