Football Talk

Τερίμ: «Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα μπορώ να εξηγήσω πολλά στον κόσμο του Παναθηναϊκού!»

Τερίμ: «Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα μπορώ να εξηγήσω πολλά στον κόσμο του Παναθηναϊκού!»
Δίχως διάθεση για πολλές κουβέντες, ο Φατίχ Τερίμ εμφανώς «σκασμένος» από την εξέλιξη στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια και τους δύο τελικούς με Ολυμπιακό και Άρη!
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 4-1 (15/05) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής, των Play Offs της Stoiximan Super League.

Ο προπονητής των «πρασίνων», προφανώς, δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση αρκετών παικτών του, ενώ τόνισε, πως με το τέλος της σεζόν, θα μπορέσει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις στους φίλους της ομάδας, για πολλά πράγματα.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα:

«Δεν έπρεπε να έρθει αυτό το σκορ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να συζητήσουμε κάποια πράγματα στο τέλος της χρονιάς. Πρέπει να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας σήμερα. Πρέπει να επικεντρωθούμε όμως στα δύο παιχνίδια που μένουν με τον Ολυμπιακό και με τον Άρη για τον τελικό Κυπέλλου».

Τι δεν του άρεσε σήμερα:

«Βρήκαμε πολύ αργά το γκολ, δεν ήμασταν πολύ καλοί στο επιθετικό τρίτο. Κάναμε πάλι κάποια λάθη και πάλι κυνηγούσαμε στο σκορ».

Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτήν την πτώση στην απόδοση και την εικόνα της ομάδας:

«Δεν υπάρχει εξήγηση όσο χάνεις. Έχουμε δει κάποια πράγματα. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα μπορώ να εξηγήσω πολλά πράγματα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Για την ώρα, όπως σας είπα έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό και τον Άρη για το Κύπελλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0