Football Talk

«Φινάλε ακατάλληλο για... καρδιακούς!»: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League, μία «στροφή» πριν το τέλος!

«Φινάλε ακατάλληλο για... καρδιακούς!»: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League, μία «στροφή» πριν το τέλος!
Η ήττα της ΑΕΚ και το 3/3 του ΠΑΟΚ, άλλαξαν πλήρως τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα της Stoiximan Super League! Πρώτοι οι Θεσσαλονικείς, στο +2 από την «Ένωση»! Ποια τα «σενάρια τίτλου», για τους δύο διεκδικητές;
Οι «εμπνεύσεις» του Αντρέ Όρτα και η επιβλητική «τεσσάρα» του ΠΑΟΚ, έφεραν ανακατατάξεις στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος! Και όπως γίνεται αντιληπτό, μία «στροφή» πριν το φινάλε της σεζόν, όλα μετρούν... διπλά!

Μόνος πρώτος, πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά», με 77 βαθμούς έναντι 75 της «Ένωσης». Και τώρα, όλα είναι στα δικά του πόδια!

Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την ερχόμενη Κυριακή (19/05), όπου με νίκη, δεν «κοιτά» το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τη Λαμία, στην OPAP Arena. Εφόσον κερδίσει, θα είναι πρωταθλητής Ελλάδας, για τη σεζόν 2023/24!

Από την άλλη πλευρά, αν δεν τα καταφέρει και το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα πάρει το «τρίποντο», τότε ο τίτλος θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τέλος, αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τη Λαμία, τα πάντα τελείωσαν γι' αυτήν και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Άρης - ΠΑΟΚ, το πρωτάθλημα θα καταλήξει στα χέρια των «ασπρόμαυρων».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0