Football Talk

Μάντζιος: «Θέλουμε νίκη με τον ΠΑΟΚ!»

Μάντζιος: «Θέλουμε νίκη με τον ΠΑΟΚ!»

Την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο της νικηφόρου αναμέτρησης με τη Λαμία (2-4) εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τα δύο τελευταία και πολύ κρίσιμα παιχνίδι της σεζόν με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό!

Για την εικόνα του Άρη στο παιχνίδι με τη Λαμία: «Όλοι ζουν και αναπνέουν για το Κύπελλο, πλησιάζουμε κοντά στον τελικό αλλά απομένουν λίγες μέρες ακόμη. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο σήμερα για να δώσουμε χρόνο σε κάποιους παίκτες, αλλά η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο χάλασε τα σχέδια που είχαμε. Όμως ανακάμψαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χάλασε κάπως το πλάνο μας, γιατί έπαιξαν κάποιοι παίκτες περισσότερο από όσο θα θέλαμε, αλλά προέχει η νίκη. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε σε κανέναν, σίγουρα βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος» επεσήμανε ο προπονητής των «κιτρίνων».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε σε μία μεγάλη ομάδα και θέλουμε να έχουμε μία καλή και σοβαρή παρουσία. Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά θέλουμε τη νίκη όπως και ο ΠΑΟΚ. Το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ή αν θα το κρίνουμε εμείς είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει. Πάντα και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, θα υπάρχει ένταση, ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο το ότι έξι μέρες μετά έχουμε έναν τελικό που περιμένουμε πολλά χρόνια» ολοκλήρωσε ο έμπειρος τεχνικός του Άρη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0