Football Talk

Λαμία – Άρης 2-4: Ανατροπή με… φοβερό Μορόν και «τεσσάρα» δέκα μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου! (video)

Λαμία – Άρης 2-4: Ανατροπή με… φοβερό Μορόν και «τεσσάρα» δέκα μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου! (video)

Ο Άρης, με πρωταγωνιστή τον Μορόν που πέτυχε δύο γκολ, πήρε τη νίκη απέναντι στη Λαμία (15/05, 2-4), για την 9η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που πίστεψε στην πρώτη της νίκη στα Play Offs, αλλά οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν στην επανάληψη παίρνοντας τελικά ένα άνετο «τρίποντο».

Για την προτελευταία αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, η Λαμία υποδέχθηκε τον Άρη, σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά με πολλά… γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς φτάνοντας δύο φορές κοντά στο γκολ, με τη συμπλήρωση του 20λέπτου. Σε αμφότερες τις φάσεις, πρωταγωνιστής ήταν ο Τσιλούλης που έστειλε αρχικά την μπάλα στο δοκάρι στο 16’ και τέσσερα λεπτά μετά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Χουτεσιώτη


Η Λαμία πήρε αυτό που δικαιούταν βάσει της εικόνας της, με τον αρχηγό της, τον Τζανετόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 35’ με κοντινό γυριστό σουτ.

Στο 43’, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» ξανά, όταν οι Τσιλούλης και Μάλτσι βγήκαν μπροστά, με τον Έλληνα επιθετικό να γυρνάει ωραία την μπάλα στον συμπαίκτη του, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0. 


Στην επανάληψη, ο Άρης αποφάσισε να… φανεί στον αγωνιστικό χώρο του Αθ. Διάκος και μείωσε μόλις στο 47’. Ο Μορόν επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ. 

Επτά λεπτά αργότερα, ο Μορόν έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σημαδεύοντας όμως το οριζόντιο δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ

Τελικά, ο Μορόν σκόραρε στο 76’ με κοντινή προβολή για την ισοφάριση, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Φατόρε έκανε την ανατροπή για τον Άρη με γυριστή κεφαλιά. 

Στο 89’, ο Φετφατζίδης ολοκλήρωσε το «πάρτι», όπως αποδείχθηκε, για την ομάδα του Μάντζιου, διαμορφώνοντας με ωραίο πλασέ το τελικό 2-4. 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Λ. Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ (91' Σαραμανατάς), Τσανδάρης, Νούνιες (65’ Στάνκο), Μαρτίνεθ (65’ Λέικ), Σλίβκα (78’ Τόσιτς), Τσιλούλης (66’ Κοντονίκος), Μάλτσι

Άρης (Άκ. Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι (46’ Μοντόγια), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (46’ Σαβέριο), Μολό (69’ Φετφατσίδης), Ζαμόρα (84’ Πάρντο), Μορόν (80’ Ανσαριφάρντ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0