Football Talk

«Άξια πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ»: Το ένα ρεκόρ που «έσπασε» και... εκείνο που έρχεται! (video)

«Άξια πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ»: Το ένα ρεκόρ που «έσπασε» και... εκείνο που έρχεται! (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με τους Μαδριλένους να φτάνουν στο τρόπαιο με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, αφού έσπασαν ένα ρεκόρ και είναι πρόσω ολοταχώς για ακόμα ένα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στρέψει το ενδιαφέρον της, στον τελικό του UEFA Champions League (01/6, 22:00), αφού το πρωτάθλημα της La Liga έχει ήδη κατακτηθεί από τους Μαδριλένους.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως και μετά την νίκη της «βασίλισσας», επί της Αλαβές (14/05, 5-0), η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ισοφάρισε το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ιστορίας της στην La Liga! Οι Μαδριλένοι έχουν ηττηθεί μόνο μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (24/09, 3-1) στην έκτη αγωνιστική της La Liga. Έκτοτε τρέχουν ένα σερί 30 αγώνων στο ισπανικό πρωτάθλημα χωρίς ήττα!

Ωστόσο, η Ρεάλ δεν σταμάτησε εκεί, αφού κατέρριψε το ρεκόρ με τις περισσότερες ανέπαφες εστίες στην ιστορία της La Liga φτάνοντας τις 20, σε μία σεζόν που έχουν αγωνιστεί τρεις τερματοφύλακες στο πρωτάθλημα (Κέπα, Λούνιν, Κουρτουά)! Και όλα αυτά, την στιγμή που η «βασίλισσα» έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος!

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να «σπάσει» και το αήττητο σερί της και για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να μην ηττηθεί στην έδρα της Βιγιαρεάλ (19/05, 20:00).  

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0