Football Talk

Τι είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τι απάντησε ο Παναθηναϊκός: Αφορμή το συλλαλητήριο της Θύρας 13!

Τι είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τι απάντησε ο Παναθηναϊκός: Αφορμή το συλλαλητήριο της Θύρας 13!

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου προχώρησε σε δηλώσεις, αναφορικά με το συλλαλητήριο που έχει προαναγγείλει η Θύρα 13 και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να απαντήσει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού».

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στο Metropolis 95.5, όπου και υποστήριξε πως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αιτήθηκε από την Αστυνομία να μην πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο που είχε προαναγγείλει η Θύρα 13, για την προσεχή Κυριακή (19/05).

«Δεν είναι καλό το κλίμα. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα και υπήρχε ηρεμία δεν θα έλεγε ο κ. Αλαφούζος όχι στον κόσμο. Γιατί και οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δούνε τον τελικό. Υπάρχει πρόβλημα στον Παναθηναϊκό, αν και νομίζω ότι δεν θα γίνει το συλλαλητήριο. Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την Αστυνομία να μην γίνει. Είναι θέμα Αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επεισόδια. 

Θα ξεκινήσει ο κόσμος από τον Πεδίον του Άρεως, θα ανέβει την Λεωφόρο Αλεξάνδρας για να δει την Κυριακή ένα παιχνίδι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα μεταφερθεί και μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό και δεν θέλει η διοίκηση», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», κάτι το οποίο οδήγησε σε αντιδράσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των «πράσινων» ανέφεραν πως «οι απόψεις του κ. Κωνσταντίνου αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας» και ότι ο ίδιος: «Δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στον Βασίλη Κωνσταντίνου και μέσω των social media: «Σε σχέση με όσα φέρεται να είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βασίλης Κωνσταντίνου, τον οποίο ο Παναθηναϊκός σέβεται για την προσφορά του ως παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, έχουμε να πούμε ότι ου γαρ έρχεται μόνον...», έγραφε η ανάρτηση του «τριφυλλιού» στην πλατφόρμα «X».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0