Football Talk

Παναθηναϊκός: «Χρηματοδοτήσαμε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ένας τελικός γιορτή!»

Παναθηναϊκός: «Χρηματοδοτήσαμε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί εκεί ένας τελικός γιορτή!»
«Η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας», αναφέρουν μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκαν εκ νέου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» χρηματοδότησαν το κύκλωμα καμερών στο ΟΑΚΑ, έτσι ώστε να διεξαχθεί εκεί το μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη!

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» υποστηρίζουν πως ο τελικός θα πρέπει πάντοτε να διεξάγεται - με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις - με την παρουσία φιλάθλων και να είναι γιορτή.  

«Για τον τελικό του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πιστεύει ότι πρέπει να είναι γιορτή και επομένως να γίνεται με κόσμο, πάντα με τις ενδεδειγμένες προϋποθέσεις. Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ χρηματοδότησε την εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή με κόσμο και ασφάλεια στο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας. Αντί αυτού η ΕΠΟ εμμένει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ένα μικρό γήπεδο που δεν πληροί τις προϋποθέσεις ασφαλείας. Ελπίζουμε έστω και την ύστατη ώρα η ΕΠΟ και ο Άρης να αντιληφθούν ότι ο τελικός πρέπει να γίνει με φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Επιπλέον για το σύνολο των δηλώσεων του κ. Κωνσταντίνου, οι απόψεις του αποτελούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας χωρίς γνώση της πραγματικότητας. Φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση ή επαφή με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»
, αναφέρουν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0