Football Talk

Ο… αέρας με Γεντβάι στον Παναθηναϊκό και το σημείο «κλειδί» για παραμονή Ντραγκόφσκι

Ο… αέρας με Γεντβάι στον Παναθηναϊκό και το σημείο «κλειδί» για παραμονή Ντραγκόφσκι

Η διαδρομή του Γεντβάι με τον Παναθηναϊκό, πρόκειται να τον κρατήσει στο Κορωπί, ενώ το σημείο «κλειδί» του Ντραγκόφσκι κρύβεται στην Σπέτσια και σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» θα αποφύγουν τα νέα σενάρια που μπορεί να προκύψουν.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ενώ η χρονιά φτάνει στο τέλος της, με δύο παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση των Play Offs και μονάχα ένα, ο τελικός, για το Κύπελλο έχουν ήδη αρχίσει οι σκέψεις για την νέα σεζόν. Οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου για τον Παναθηναϊκός στη Stoiximan Super League, πλέον είναι βαθμολογικές και μόνο, ενώ σχετικά με το Κύπελλο Ελλάδας Betsson δεν υπάρχουν περιθώρια και οι «πράσινοι» είναι… δεσμευμένοι να το κατακτήσουν και να πάρουν το δεύτερο ισχυρότερο εισιτήριο για την Ευρώπη.

Η νέα σεζόν έχει πολλά ερωτηματικά σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και στο θέμα του προπονητή. Ο Παναθηναϊκός αναφέρει, και πράγματι έχει, συμβόλαιο για την νέα σεζόν με τον Φατίχ Τερίμ, αλλά ο Τούρκος προπονητής δεν έχει… κριθεί οριστικά εν όψει της νέας σεζόν από τον κόσμο της ομάδας. «Ανοιχτά» θέματα υπάρχουν βέβαια και σε σχέση με του ποδοσφαιριστές του κλαμπ. Δύο από αυτούς είναι ο Τιν Γεντβάι και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, δύο ονόματα , τα οποία θα απασχολήσουν.

Πιο συγκεκριμένα σχετικά με την υπόθεση του Τιν Γεντβάι, πρόκειται για μια «ζώνη» στην οποία η ομάδα… πονάει και η χρονιά που διανύουμε ήταν η πιο δύσκολη για όλους τους προπονητές. Το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Κροάτης, αλλά και ο Πάλμερ Έρικ-Μπράουν. Σε ότι αφορά τον δεύτερο, τα συμβάντα είναι γνωστά και δεν έχει καταφέρει να συμβάλει καθόλου, λόγω του τραυματισμού του. Ίδια ήταν και η… μοίρα του Μάγκνουσον, του οποίου η κατάσταση δεν είναι ακόμα γνωστή καθώς μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, δεν μπορούμε να προβλέψουμε το χρονικό διάστημα, το οποίο θα χρειαστεί για να δούμε και πάλι τον Ισλανδό στο επίπεδο που θυμόμαστε.

Επιστρέφοντας στην υπόθεση του Τιν Γεντβάι, το περασμένο καλοκαίρι ο 28χρονος αποκτήθηκε ως πρώτη λύση και το πλάνο ήταν να πρωτοστατήσει μαζί με τον Σένκεφελντ και τον Μάγκνουσον. Οι συνθήκες τον έφεραν στο προσκήνιο, καθώς οι συνύπαρξη του με τον Σένκεφελντ δεν ευδοκίμησε και ο Αράο επισπεύσθηκε να καλύψει τις ανάγκες που υπήρχαν στο κέντρο της άμυνας. Ο Κροάτης στόπερ αποκτήθηκε ως δανεικός και έχει όλο τον… αέρα για να παραμείνει στο «τριφύλλι», καθώς η ρήτρα του αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ και η ΠΑΕ επεξεργάζεται πολύ «ζεστά» το εν λόγω ζήτημα για να παραμείνει στο Κορωπί ο ποδοσφαιριστής.

Μια υπόθεση που μπορεί να μην θυμούνται πολύ, είναι αυτή του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό να είναι παίκτης της Σπέτσια και τον Παναθηναϊκό να τον έχει αποκτήσει επίσης ως δανεικό με οψιόν αγοράς, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ. Αντιλαμβανόμαστε πως το εν λόγω ποσό είναι πολύ μεγάλο για να διατεθεί προς αγορά τερματοφύλακα, παρόλα αυτά το «σημείο κλειδί» για την αγορά του Πολωνού γκολκίπερ είναι η πορεία της Σπέτσια στο πρωτάθλημα της Serie B. Οι ιταλική ομάδα, δεν διατρέχει καλή σεζόν και βρίσκεται πολύ κοντά στην ζώνη υποβιβασμού στην Serie C. Σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να… κλειδώσει τον «Ντράγκο» σε πολύ προνομιακή τιμή. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει μάλιστα να αποφύγει και σενάρια απόκτησης νέου τερματοφύλακα, ο οποίος θα πρέπει να μπει στα… γάντια των προκάτοχων του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0