Football Talk

Παναθηναϊκός: «Η αστυνομία δεν άφησε κανένα περιθώριο – Ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό»

Παναθηναϊκός: «Η αστυνομία δεν άφησε κανένα περιθώριο – Ακατάλληλο το Πανθεσσαλικό»

Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν από την πλευρά τους την κατάσταση που επικρατεί μετά τη σύσκεψη της ΕΠΟ, λέγοντας ότι η αστυνομία ήταν αυτή που δεν άφησε περιθώριο για την παρουσία θεατών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (25/05, 20:30) θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο!

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/05) στην ΕΠΟ με παρουσία εκπροσώπων του Άρη του Παναθηναϊκού, της ελληνικής αστυνομίας αλλά και της ΔΕΑΒ, αποφασίστηκε να δοθούν από 30 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 30 στην Ομοσπονδία.

Μετά τον… εκνευρισμό που υπήρξε από πλευράς Άρη και Θεόδωρου Καρυπίδη, ο Παναθηναϊκός πήρε με τη σειρά του θέση σχετικά με την απόφαση που πάρθηκε. Οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν ότι η αστυνομία δεν άφησε κανένα περιθώριο να διεξαχθεί ο τελικός παρουσία κόσμου, αφού δεν υπήρχε ο κατάλληλος χρόνος για να τηρηθούν οι προϋποθέσεις, προκειμένου να δοθεί η απαραίτητη άδεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Αρχικά η τοποθέτηση της Αστυνομίας δεν άφησε κανένα περιθώριο, κρίνοντας το Πανθεσσαλικό ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες με κόσμο, βάσει του πρόσφατου νόμου, αφού δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες, τουρνικέ και το λογισμικό για το access control. Επίσης η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό. Να ληφθεί υπόψη ότι η προθεσμία για τα έργα δεν είναι η ημέρα του αγώνα αλλά 4 μέρες νωρίτερα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί αυτοψία του γηπέδου από την Αστυνομία, ώστε να δώσει τελική έκθεση σχετικά με την καταλληλότητα ή όχι του Πανθεσσαλικού για να διεξαχθεί τελικός με φιλάθλους.

Κατόπιν αυτών το τι λέει η κάθε ομάδα δεν έχει κανένα νόημα και ουσία. Ως προς τον αριθμό των προσκλήσεων η Αστυνομία είπε ότι αφού βάσει νόμου το Πανθεσσαλικό δεν πληροί τις προϋποθέσεις, οι προσκλήσεις πρέπει να είναι 30 σε κάθε ομάδα. Την ίδια θέση εκφράσαμε και εμείς, από τη στιγμή που η Αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια για περισσότερο κόσμο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0