Football Talk

Μπόχουμ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-5: «Πάρτι» στον... αυτόματο πιλότο, 50άρισε και απέχει 90' από το αήττητο! (video)

Μπόχουμ - Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-5: «Πάρτι» στον... αυτόματο πιλότο, 50άρισε και απέχει 90' από το αήττητο! (video)

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο, «καθάρισαν» για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην έδρα της Μπόχουμ (12/05, 0-4), με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το 15', λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Πάσλακ.

Οι φοβερές και τρομερές «ασπιρίνες» του Τσάμπι Αλόνσο συνέχισαν το αήττητο 50 αγώνων που «τρέχουν», εντός κι εκτός Bundesliga, και στην επόμενη αγωνιστική, την 34η και τελευταία της φετινής σεζόν, στο γερμανικό πρωτάθλημα, θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την ιστορική κατάκτηση, χωρίς να έχουν χάσει, από κανέναν!

Μοναδικό εμπόδιο; Η Άουγκσμπουργκ (18/05), την οποία θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας.

Από το 41' έως το 45+2', η Λεβερκούζεν πήρε «αέρα» δύο τερμάτων, με τα γκολ των Σικ και Μπόνιφεϊς, και με ένα ακόμα ξέσπασμα δέκα λεπτών, στο 76' και στο 86', με Αντλί και Στάνισιτς αντίστοιχα, προηγήθηκε με 0-4!

Εν τέλει, ο Γκριμάλδο διαμόρφωσε το 0-5 ως τελικό σκορ, στο 90+3'!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπόχουμ (Χέικο Μπούσερ): Ρίεμαν, Πάσλακ, Όρντετς, Σλότερμπεκ, Μπερνάρντο, Λοσίγια, Όστερχαγκ, Ασάνο, Στόγκερ, Βίτεκ, Χόφμαν.

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τσάμπι Αλόνσο): Χραντέτσκι, Κοσούνου, Τα, Ταψόμπα, Στάνισιτς, Τσάκα, Άντριχ, Άρτουρ, Τέγια, Σικ, Μπόνιφεϊς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0