Football Talk

Σπέτσια: Στο «σφυρί» ο Ντραγκόφσκι – Ελπίζει σε επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας ο Παναθηναϊκός!

Σπέτσια: Στο «σφυρί» ο Ντραγκόφσκι – Ελπίζει σε επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με ιταλική πηγή, η Σπέτσια αναζητά έσοδα και περιμένει να ακούσει προτάσεις για τους Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Ντέιβιντ Στρέλετς οι οποίοι έχουν δοθεί δανεικοί σε Παναθηναϊκό και Σλόβαν αντίστοιχα.

Ειδικότερα για τον Πολωνό κίπερ, ο οποίος από τον περασμένο Γενάρη έχει ενσωματωθεί στους «πράσινους» με τους οποίους πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, η ίδια πηγή αναφέρει πως στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υφίσταται ρήτρα αγοράς που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ (3,5 και 500.000 το μπόνους).

Η πηγή προχωρά ένα βήμα παρακάτω και υποστηρίζει πως τα οικονομικά δεδομένα των «πρασίνων» δεν επιτρέπουν αγορά σε τέτοια τιμή και πως οποιαδήποτε συμφωνία θα προκύψει έπειτα από νέα διαπραγμάτευση, κάτι που αυτομάτως βάζει στην υπόθεση και τυχόν νέους ενδιαφερόμενους.

Από το «τριφύλλι» ωστόσο δεν φαίνεται για την ώρα να υπάρχει κάποια κινητικότητα στο θέμα Ντραγκόφσκι και πιθανότατα τα δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, δηλαδή από την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

Πάντως, η Σπέτσια φαίνεται πως αναζητά μία πηγή εσόδων, κάτι που θα τη διευκολύνει να στήσει μία πιο αξιόμαχη ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τη βρει και πάλι στην Serie B.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0