Football Talk

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4: Αδιάφορη η «Βασίλισσα»; Ποτέ!

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-4: Αδιάφορη η «Βασίλισσα»; Ποτέ!

Τι κι αν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα; Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να νικά και μάλιστα εμφατικά, με «θύμα» αυτή τη φορά, την υποβιβασμένη Γρανάδα (11/05, 0-4), στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga.

«Πάρτι» έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης, στην έδρα της ήδη υποβιβασμένης Γρανάδα. Η «Βασίλισσα», μετά από την εξασφάλιση της παρουσίας της στον τελικό του Champions League, κέρδισε με άνεση (11/05, 0-4) και συνέχισε νικηφόρα, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της La Liga.

Σε ένα ματς χωρίς πολύ σπουδαίες στιγμές, η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 38’, χάρη στο τέρμα του Φραν Γκαρθία. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα τροφοδότησε τον Γκιουλέρ, για να διπλασιάσει το προβάδισμα των «μερένχες», στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα. Στο 50’, ο Μπραχίμ Ντίαθ με ένα υπέροχο τελείωμα έγραψε το 0-3, όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη!

Στο 59ο λεπτό, ξανά ο Ντίαθ, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 0-4, έπειτα από ασίστ του Λούκα Μόντριτς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γρανάδα (Σαντοβάλ): Μπατάγια, Μέντεθ (74’ Σάντσες), Πιατκόφσκι, Μικέλ, Νέβα, Πελίστρι, Ρουίθ (54’ Χόνγκλα), Γκουμπό (53’ Βιγιάρ), Γιοζβιάκ (46’ Καγιεχόν), Μπογιέ, Ουζούνι (81’ Μελέντο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κουρτουά, Βάθκεθ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ (70’ Φερνάντεθ), Γκαρθία, Μόντριτς (70’ Κρόος), Καμαβινγκά, Θεμπάγιος, Γκιουλέρ, Ντίαθ, Χοσέλου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0