Football Talk

Νάπολι – Μπολόνια 0-2: «Καθάρισε» από το τέταρτο και... αγκάλιασε τα αστέρια (video)

Νάπολι – Μπολόνια 0-2: «Καθάρισε» από το τέταρτο και... αγκάλιασε τα αστέρια (video)

Η Μπολόνια πήρε ένα τεράστιο «διπλό» μέσα στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και πλέον η ομάδα του Μότα «κλείδωσε» την θέση της στο επόμενο Champions League (11/05, 0-2). Απογοητευτική η Νάπολι, με τους οπαδούς της να αποδοκιμάζουν έντονα στο φινάλε.

Η Μπολόνια συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη φετινή Serie A και μετά τη νίκη της, στην έδρα της Νάπολι, το Champions League είναι πλέον δεδομένο (11/05, 0-2).

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, η ομάδα του Μότα είχε καταφέρει να βρει δύο τέρματα, δίνοντας από νωρίς άλλον… αέρα στην αναμέτρηση.

Με την πρώτη φάση του αγώνα, η Μπολόνια κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Εντόι με κεφαλιά από κοντινή απόσταση στο 9ο λεπτό έκανε το 1-0.

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πος έκανε γρήγορα γρήγορα το 2-0. Στο 12ο λεπτό ο Αυστριακός με μία περίτεχνη κεφαλιά έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας του Μερέτ.

Μοναδική ευκαιρία για τη Νάπολι να επιστρέψει στην αναμέτρηση στο 21ο λεπτό. Οι «παρτενοπέι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Πολιτάνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Ιταλός όμως νικήθηκε από τον Ραβάλια, που έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Πολιτάνο επιχείρησε στο 53ο λεπτό να πάρει το… αίμα του πίσω, όμως το σουτ που δοκίμασε σταμάτησε και πάλι πάνω στον αντίπαλο κίπερ.

Τρομερή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 60ο λεπτό με τον Όσιμεν να φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά το τελείωμα του πέρασε για εκατοστά άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι (Φ. Καλζόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Ολιβέρα, Ζαμπό Ανγκισά, Λόμποτκα, Καζίστ, Πολιτάνο, Όσιμεν, Κβαρατσχέλια

Μπολόνια (Τ. Μότα): Ραβάλια, Πος, Λουκουμί, Καλαφιόρι, Κρίστιανσεν, Ουρμπάνσκι, Φρόιλερ, Εμπισέρ, Εντόι, Ζίρκζε, Όντγκαρντ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0