Football Talk

Με «συνταγή Μπέρμιγχαμ» και... Κίνι ο Ολυμπιακός - Βασικοί Μαρτίνες και Τόρες για την Άστον Βίλα!

Με «συνταγή Μπέρμιγχαμ» και... Κίνι ο Ολυμπιακός - Βασικοί Μαρτίνες και Τόρες για την Άστον Βίλα!

Οι αρχικές ενδεκάδες Ολυμπιακού και Άστον Βίλα (09/05, 22:00), έγιναν γνωστές! Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» των Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και Ουνάι Έμερι, στην τελευταία «μάχη», για τον τελικό του Europa Conference League!

Η πιο μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό, έφτασε! Υποδέχεται την Άστον Βίλα (09/05, 22:00) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για τη μεταξύ τους ρεβάνς στα ημιτελικά του Europa Conference League, μετά το 2-4 των Πειραιωτών στο Μπέρμιγχαμ!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επέλεξε να παρατάξει το σύνολό του, με τα ίδια πρόσωπα που χρησιμοποίησε στην Αγγλία, και είχε διαθέσιμα. Κάπως έτσι, οι 10/11 είναι ίδιοι, πλην του τραυματία Ορτέγα, που αντικαταστάθηκε από τον Κίνι, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Από την άλλη πλευρά, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ξεκινά ως βασικός, κάτω από τα δοκάρια των «βίλανς», όπως και ο Πάου Τόρες, στο κέντρο της άμυνάς τους.

Αναλυτικά, οι επιλογές των δύο προπονητών:

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί.

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Κας, Ντιέγκο Κάρλος, Κόνσα, Ντάγκλας Λουίζ, ΜακΓκιν, Γουότκινς, Ντιν, Πάου Τόρες, Ντιαμπί, Μπεϊλί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0