Football Talk

«Το γκολ της Μπάγερν ΕΠΡΕΠΕ να μετρήσει»: Η κάμερα και οι γραμμές που δείχνουν το λάθος της… σεζόν!

«Το γκολ της Μπάγερν ΕΠΡΕΠΕ να μετρήσει»: Η κάμερα και οι γραμμές που δείχνουν το λάθος της… σεζόν!

Το γκολ του Λάιμερ ακυρώνεται, η Ρεάλ Μαδρίτης περνά στον τελικό του Champions League και η Μπάγερν Μονάχου μένει για πρώτη φορά δίχως τίτλο, μετά από 13 χρόνια. Φοβερό «κοντράστ συναισθημάτων» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έξαλλος ο Τόμας Τούχελ, εκνευρισμένος και ο Κάρλο Αντσελότι. Σε αμφότερες περιπτώσεις, αφορμή είναι η διαιτησία και δύο διαφορετικά σφυρίγματα!

Βρισκόμαστε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να βγάλει μία άμυνα ακόμη, προκειμένου να γίνει εκείνη η ομάδα που θα πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Champions League, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Γίνεται μία «μεγάλη» μπαλιά, ο Τόμας Μίλερ με τον Μασράουι μπαίνουν στη φάση, ο βοηθός καταλογίζει οφσάιντ και ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει το τέλος της. Η μπάλα φτάνει στον Ντε Λιχτ, ο τελευταίος σουτάρει και το 2-2 είναι γεγονός. Προτού καν μετρήσει, έχει ακυρωθεί. Δεν έχει καμία σημασία πλέον αν υφίσταται οφσάιντ, καθώς ο διαιτητής έχει σφυρίξει. Άμεση συνέπεια; Να μην μπορεί η φάση να εξεταστεί.

Όπως φαντάζεστε και όπως πιθανώς θα έχετε διαβάσει, και οι δύο προπονητές «ξεσπούν» στο φινάλε. Ο Τόμας Τούχελ θεωρώντας πως η ομάδα του έχει αδικηθεί και ο Κάρλο Αντσελότι σε βάρος του προπονητή των Βαυαρών.

Ο πρώτος επισημαίνει πως η Μπάγερν έπρεπε να έχει ισοφαρίσει και πως ο βοηθός έχει παραδεχθεί το λάθος του, συμπληρώνοντας πως η ανάποδη απόφαση δεν θα λάμβανε χώρα σε βάρος της Ρεάλ.

Όσον αφορά τον Κάρλο Αντσελότι; Λέει πως ουδείς θα έπρεπε να έχει παράπονα, διότι το γκολ του Νάτσο που ακυρώθηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Μπάγερν, έπρεπε να έχει μετρήσει. Ο λόγος; Διότι, όπως είπε, ο Τζόσουα Κίμιχ έχει… βουτήξει. Εσείς με ποιον συμφωνείτε;

Παρόλα αυτά, οι γραμμές που έβαλε το beINSports, δείχνουν πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει, αναλογικά και με την κάμερα που γίνεται η εν λόγω λήψη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0