Football Talk

Αδιανόητη σύμπτωση: Τι έκανε ο Ταξιάρχης Φούντας, ακριβώς δύο χρόνια μετά; (video)

Αδιανόητη σύμπτωση: Τι έκανε ο Ταξιάρχης Φούντας, ακριβώς δύο χρόνια μετά; (video)

Μία υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία, με τον Ταξιάρχη Φούντα πρωταγωνιστή. Ένα ματς – φωτοτυπία ενός άλλου, δύο χρόνια μετά, σε διαφορετική Ήπειρο. Γκολ και ασίστ, ίδιο σκορ, ίδια εξέλιξη και… άκρως ελληνικό ενδιαφέρον!

Μία τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ταξιάρχης Φούντας απέναντι στην Καραγκιουμριούκ, για το Κύπελλο Τουρκίας, στη νίκη της Τραμπζονσπόρ με 3-2!

Ο Έλληνας διεθνής ξεκίνησε βασικός, κατέγραψε γκολ και ασίστ, και συνέβαλλε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του, διευρύνοντας το σκορ στο 3-1, προτού μειώσουν οι φιλοξενούμενοι.

Ωστόσο, το εντυπωσιακότερο της υπόθεσης, είναι πως η προηγούμενη φορά που ο Φούντας είχε καταφέρει να έχει γκολ και ασίστ στο ίδιο παιχνίδι, έγκειται ακριβώς δύο χρόνια πριν!

Ήταν 24 Απριλίου του 2022, όταν φορούσε τη φανέλα της DC United και αντιμετώπιζε την New England Revolution. Και δεν σταματάει το οξύμωρο γεγονός εκεί, διότι και εκεί, είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ναι, καλά καταλάβατε. Και τότε, όπως και τώρα, η ομάδα του είχε επικρατήσει με 3-2!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0