Football Talk

Τερίμ: «Η φάση του Κώτσιρα ήταν πέναλτι, όλοι το είδαμε εκτός από τον Ντελαζό»!

Τερίμ: «Η φάση του Κώτσιρα ήταν πέναλτι, όλοι το είδαμε εκτός από τον Ντελαζό»!

Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα την OPAP Arena εμφανίστηκε o Φατίχ Τερίμ, ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έκανε το χειρότερο παιχνίδι του επί ημερών του. Ειδική αναφορά στη φάση του Κώτσιρα, με τον Τούρκο να θεωρεί πως ο Ντελαζό λανθασμένα δεν υπέδειξε την παράβαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού, στη κάμερα της COSMOTE TV αμέσως μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena με 3-0.

Δύσκολη βραδιά, τι δεν δούλεψε καλά και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα:

«Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας πρώτα από όλα. Έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν αυτή τη νίκη. Δεχτήκαμε πολύ νωρίς το γκολ και μας χάλασε την ισορροπία. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε όσα θέλαμε. Από τη μέρα που έχω έρθει είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει. Στη φάση του Κώτσιρα που ήταν πέναλτι θα μπορούσαμε να είχαμε μπει στο παιχνίδι. Όλοι το είδαμε αυτό εκτός από τον διαιτητή της αναμέτρησης (τον Γάλλο, Βίλι Ντελαζό). Εκτός από αυτό δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και αξίζαμε να χάσουμε».

Τι σημαίνει για τα παιχνίδια που απομένουν αυτό το αποτέλεσμα:

«Δεν πρέπει να επηρεάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτό. Έμειναν τρία παιχνίδια. Αν είχαμε κερδίσει σήμερα ή εάν δεν είχαμε χάσει θα είχαμε καλές πιθανότητες (για τον τίτλο). Σήμερα κάναμε πολύ δύσκολα τα πράγματα. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα εμείς θα συνεχίζουμε. Πάντα υπάρχει ελπίδα στο ποδόσφαιρο. Εμείς ποτέ δεν τα παρατάμε. Επίσης δεν θα ήθελα να πω κάτι για τον διαιτητή του αγώνα» δήλωσε ο έμπειρος Τούρκος τεχνικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0