Football Talk

Λοριάν – Παρί 1-4: «Επίδειξη δύναμης» και αγκαλιά με το 12o πρωτάθλημα η ομάδα του Ενρίκε! (video)

Λοριάν – Παρί 1-4: «Επίδειξη δύναμης» και αγκαλιά με το 12o πρωτάθλημα η ομάδα του Ενρίκε! (video)

Με τους Ντεμπελέ και Εμπαπέ να σημειώνουν από δύο γκολ, η Παρί, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, «συνέτριψε» με 1-4 τη Λοριάν και βρίσκεται μία ανάσα από το 12ο πρωτάθλημα της ιστορίας της!

Στη Λοριάν, η ομώνυμη ομάδα υποδεχόταν την εν αναμονή πρωταθλήτρια, Παρί και είχε εξαρχής δύσκολο έργο στη μεγάλη μάχη παραμονής που δίνει.

Οι Παριζιάνοι που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, προηγήθηκαν πολύ νωρίς με γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ (19’).



Το γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ στο 22’ απλοποίησε από νωρίς τα πράγματα και έδωσε στους φιλοξενούμενους την δυνατότητα αποφόρτισης. Το 2-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με τους παίκτες του Ενρίκε να βρίσκουν και τρίτο και μάλιστα ένα πανέμορφο (τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση) τέρμα στην εκκίνηση του δευτέρου μέρους και πάλι με τον Ντεμπελέ (60’).



Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να επιτύχουν το «γκολ της τιμής» στο 73’ με τον Μπαμπά. Το 1-4 ήταν το τελικό σκορ (ο Εμπαπέ έβαλε και «κερασάκι» στη τούρτα λίγο πριν το τέλος)  με τους Παριζιάνους, μετά και την συμπλήρωση 30 αγωνιστικών να βρίσκονται στην πρώτη θέση και τους 69 βαθμούς, στο +14 από την δεύτερη Μονακό και να αναμένουν την επόμενη αγωνιστική την στιγμή της «στέψης» εκτός, εάν οι Μονεγάσκοι αποτύχουν να κερδίσουν τη Λιλ και πετάξουν βαθμούς. 

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Λοριάν (Ρ. Λε Μπρι): Μβόγκο, Αντζέι, Λαπόρτ, Τουρέ, Καλούλου (79’ Κατσέρης), Λουζά (68’ Αμπερζέλ), Μπακαγιόκο, Γιονγκουά (61’ Μεντί), Καρί (61’ Μπουανανί), Πονσό, Κρουπί (68’ Μπαμπά).

Παρί (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Ζαγκ, Σκρίνιαρ, Ερναντέζ (64’ Μουκίελε), Μέντες (73’ Εμπαπέ), Μαγιούλου (61’ Σολέρ), Ρουίθ, Κανγκ-Λι (61’ Ουγκάρτε), Ντεμπελε, Εμπαπέ, Ράμος (62’ Κόλο Μουανί)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0