Football Talk

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Μία χαμένη ευκαιρία και ένας βαθμός που τον… απομακρύνει από τον τίτλο! (video)

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Μία χαμένη ευκαιρία και ένας βαθμός που τον… απομακρύνει από τον τίτλο! (video)

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως «κόλλησε» στην ισοπαλία (1-1), δεν εκμεταλλεύτηκε τη «γκέλα» του ΠΑΟΚ και κρατήθηκε σε απόσταση από την κορυφή της Stoiximan Super League! Τεράστια ευκαιρία του Μορόν στο 90+1’ να δώσει το παιχνίδι στην ομάδα του!

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League ο Άρης, φιλοξενούσε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό και αναζητούσε μία πειστική εμφάνιση, έπειτα από αρκετό καιρό, ιδανικά συνοδευόμενη από ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ήθελαν μόνο τη νίκη, προκειμένου να αποδείξουν πως έχουν επιστρέψει γερά στη διεκδίκηση του τίτλου, ιδίως έπειτα και από την εκτός προγράμματος, σημερινή (24/04, 17:00) ισοπαλία (1-1) του ΠΑΟΚ στη Λαμία.

To πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ ανοικτό με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές, προκειμένου να βρουν ένα γκολ. Ο Γιόβετιτς «βρήκε δίχτυα» για λογαριασμό των «Πειραιωτών» στο 8ο λεπτό, όμως το τέρμα του Μαυροβούνιου ακυρώθηκε για φάουλ του Ζέλσον στον Μοντόγια, στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν «φωτιά» στο πρώτο μισό του ημιχρόνου και πίεσαν πολύ τους ποδοσφαιριστές του Άρη, έχοντας αρκετές μεγάλες στιγμές, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Ιμπόρα στο 25ο λεπτό. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και το έκαναν ικανοποιητικά, έχοντας ορισμένες καλές στιγμής. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με τις δύο ομάδες να έχουν από μία πολύ καλή στιγμή (ΝτόηΕλ Κααμπί και Φετφατζίδης).

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έφερε γκολ για τον Άρη, καθώς ο Μορόν υποχρέωσε σε λάθος τον Ντόη και κατάφερε να «πλασάρει» εύστοχα τον Τζολάκη, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (48’).


Η χαρά των «κίτρινων» δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Ελ Κααμπί στο 53’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).


Οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο οι αλλαγές και η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια χαμήλωσαν αισθητά τον ρυθμό της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έδειχνε σε θέση να απειλήσει, δίχως όμως να μπορεί να φτάσει στο ζητούμενο που ήταν ένα γκολ ανατροπής. 

Μάλιστα, οι παίκτες του Μάντζιου ήταν εκείνοι που ξόδεψαν και μία ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 90+1' προκειμένου να πάρουν εκείνοι τους 3 βαθμούς και το ροζ φύλλο αγώνα, σε μία φάση όπου ο Μορόν έγινε αποδέκτης της μπάλας και από πλεονεκτική θέση, επιχείρησε σουτ που όμως δεν απείλησε τον Τζολάκη.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο (1-1) με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό και «Πειραιώτες» να είναι ζημιωμένοι, καθώς έχασαν έδαφος στη μάχη της κορυφής, παραμένοντας στους 67 βαθμούς, έναν πίσω από τον ΠΑΟΚ (και ενώ η μεταξύ τους αναμέτρηση στη Τούμπα βρίσκεται σε εκρεμμότητα). Στον αντίποδα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε έναν βαθμό, φτάνοντας στους 49.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ζουλ, Νταρίντα (90’ Ρόουζ), Σουλεϊμάνοφ, Φετφατζίδης (60’ Μάνου Γκαρθία), Σαβέριο (60’ Σαμόρα), Μορόν.

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Έσε (68’ Τσικίνιο), Φορτούνης, Γιόβετιτς (68’ Ποντένσε), Μαρτίνς (79’ Ναβάρο), Ελ Κααμπί (87’ Ελ Αραμπί).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0