Football Talk

Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: Ο Σβαμπ έδωσε βαθμό στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Βόκολου πήρε… ιστορικό αποτέλεσμα!

Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1: Ο Σβαμπ έδωσε βαθμό στις καθυστερήσεις, η ομάδα του Βόκολου πήρε… ιστορικό αποτέλεσμα!

Μία «ανάσα» από μία τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ έφτασε η Λαμία, αλλά ο Στέφαν Σβαμπ ήταν εκεί για να σώσει τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αυτός διαμόρφωσε το τελικό 1-1, με το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου να αντέχει πάντως και να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στη διαδικασία των Play Offs.

Δεν είχε κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι της η Λαμία στη διαδικασία των Play Offs. Και για να κάνουμε ακόμη πιο εντυπωσιακή την επικράτηση σε βάρος του ΠΑΟΚ, να επισημάνουμε πως δεν είχε πάρει ούτε βαθμό ποτέ απέναντι στους Θεσσαλονικείς!

Μετρούσε μόνο ήττες. Αλλά κάθε σερί, κάποια στιγμή, φτάνει στο τέλος του. Και αυτό, έμελλε να συμβεί στην 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League, με τους γηπεδούχους να μένουν στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.


Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε ελάχιστα στο πρώτο μέρος. Είχε μία υποψία ευκαιρίας με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ακόμη μία με τον Κεντζιόρα, αλλά καμία εκ των δύο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.


Το ίδιο συνέβη και με την κεφαλιά του Οζντόεφ στο 28ο λεπτό, για να επέλθει η… τιμωρία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δύο σερί γκολ της Λαμίας επιτυγχάνονται από τον Σλίβκα, ολοκλήρωσε υπέροχα την φάση και κατέστησε τον ΠΑΟΚ υποχρεωμένο να γυρίσει ξανά παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, όπως και στην Τούμπα.


Τότε, πράγματι τα κατάφερε, αλλά σε αυτή την περίπτωση, στο «Αθανάσιος Διάκος», δεν ήταν εφικτό. Ο ΠΑΟΚ πίεσε, αλλά και πάλι δεν είχε τη μεγάλη στιγμή, με τον Ντεσπότοφ να έχει τις δύο πιο ηχηρές, με τη συμπλήρωση μίας ώρας και στις καθυστερήσεις.

Εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω, η Λαμία αμύνθηκε μαζικά, και με παίκτη λιγότερο, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Αμαράλ αλλά δεν… άντεξε, καθώς ο Σβαμπ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με κεφαλιά.

Διατηρήθηκε λοιπόν το 1-1 μέχρι τέλους, τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως τρίποντο για τον ΠΑΟΚ, που μένει στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας, με ίδιο αριθμό αναμετρήσεων με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!


Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:


Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (Στάνκο 46’), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (Αμαράλ 76’), Νούνιες, Τζανδάρης, Σλίβκα (Τερεζίου 86′), Κοντονίκος (Τόσιτς 68’), Μαρτίνεθ (Λέικ 75’), Μάλτσι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (Ότο 69’), Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (Μπάμπα 57’), Οζντόεφ (Μουργκ 75’), Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (Τάισον 57’), Σαμάτα (Τόμας 57’).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0