Football Talk

Οι πιο βαριές ήττες της Τσέλσι έχουν το... ονοματεπώνυμο του Μικέλ Αρτέτα! (video)

Οι πιο βαριές ήττες της Τσέλσι έχουν το... ονοματεπώνυμο του Μικέλ Αρτέτα! (video)

Η Άρσεναλ διέλυσε την Τσέλσι με 5-0 (23/4) με τον προπονητή της Μικέλ Αρτέτα να κάνει περήφανο τον «καθηγητή» Πεπ Γκουαρντιόλα!

Η Τσέλσι γνώρισε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της από την Άρσεναλ με 5-0 (23/4), για την 29η αγωνιστική της Premier League! Πολλοί θα νομίζουν ότι είναι και η πιο βαριά ήττα των «μπλε» στα χρονικά του πρωταθλήματος.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη σε σκορ ήττα της ομάδας, ήταν μόλις πέντε χρόνια πριν, με το νυν προπονητή των «κανονιέρηδων» να έχει πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο Μικέλ Αρτέτα πριν αναλάβει την Άρσεναλ μάθαινε τα «μυστικά» της προπονητικής δίπλα στον Πεπ Γκουαρντιόλα, όντας βοηθός προπονητή στη Μάντσεστερ Σίτι.

Με την ομάδα του Μάντσεστερ και την Τσέλσι να έρχονται αντιμέτωπες για την 27η αγωνιστική της Premier League την σεζόν 2018-19. Την ώρα που όλος ο κόσμος περίμενε ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας, ο αγώνας για την Τσέλσι εξελίχτηκε σε «εφιάλτη» και … για την Σίτι θρίαμβος! Τελικό σκορ 6-0 με τρία γκολ του Αγκουέρο, δύο του Στέρλινγκ και ένα του Γκουντογκάν, με τον Γκουαρντιόλα να κάνει «ιδιαίτερα» στον Αρτέτα, που πέντε χρόνια αργότερα, δείχνει πως ήταν «διαβασμένος»!

Για την ιστορία οι «πολίτες» την ίδια σεζόν κατέκτησαν το πρωτάθλημα με 98 βαθμούς, έναντι 97 της Λίβερπουλ, σε μια απολαυστική μάχη των δύο ομάδων για την κορυφή! Ενώ η Τσέλσι, είχε καταλάβει την τρίτη θέση της Premier League.

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0