Football Talk

Λάτσιο – Γιουβέντους 2-1: Πήρε τη νίκη, όμως ο Μίλικ έστειλε τη «Γηραιά Κυρία» στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (video)

Λάτσιο – Γιουβέντους 2-1: Πήρε τη νίκη, όμως ο Μίλικ έστειλε τη «Γηραιά Κυρία» στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας (video)

Στο τέλος του φτάνει το Κύπελλο Ιταλίας με το ζευγάρι του τελικού να αποφασίζεται την Τετάρτη (24/04). Η Λάτσιο υποδέχθηκε τη Γιουβέντους για τη ρεβάνς και κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά των δύο γκολ υπέρ των φιλοξενούμενων στην πρώτη τους συνάντηση (2-0), όμως η «Γηραιά Κυρία» βρήκε τη λύση στο... πρόσωπο του Μίλικ (2-1). Κέρδισε την πρόκριση, αναμένοντας ως αντίπαλο είτε την Φιορεντίνα είτε την Αταλάντα.

Λάτσιο και Γιουβέντους έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Στην πρώτη τους συνάντηση η «Γηραιά Κυρία» πήρε προβάδισμα με διαφορά δύο γκολ, όμως δεν έκανε το ίδιο δυναμικό ξεκίνημα στο «Ολύμπικο».

Η Λάτσιο ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να περάσει μπροστά και να μπει και πάλι στο... παιχνίδι. Άλλωστε η διαφορά δεν ήταν μεγάλη, και συνεπώς εύκολα ανατρέψιμη.

Μια εξαιρετική ευκαιρία ήρθε στο 12’, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Καστεγιάνος. Έπειτα από ένα καλά εκτελεσμένο κόρνερ, πήδηξε πιο ψηλά από όλους, νίκησε την άμυνα και με μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα πίσω από τον Περίν, που δεν είχε καμία πιθανοτητα να αντιδράσει.

Σαν... λυτρωτής της ομάδας ξαναχτύπησε τέσσερα λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα, εξαπολυώντας ένα ασταμάτητο σουτ, με αποτέλεσμα να πετύχει την ισοφάριση. Η Λάτσιο βρήκε ακριβώς αυτό που έψαχνε χάρη στον Καστεγιάνος.

Η Γιουβέντους φαινόταν... νικημένη, όμως δεν τα παράτησε και μια αντικατάσταση από τον Τούντορ έκανε τη διαφορά. Στο 82’ έβγαλε τον Βλάχοβιτς, ο οποίος δεν ήταν ιδιαίτερα βοηθητικός, και έβαλε μέσα τον Μίλικ, ο οποίος ένα λεπτό αργότερα, χωρίς να το πολυσκεφτεί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το τελικό 2-1.

Με τρία γκολ συνολικά, οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν στον τελικό, ενώ την Τετάρτη (24/04) θα κριθεί ποια εκ των Φιορεντίνα και Αταλάντα θα τους ακολουθήσει στη διεκδίκηση του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λάτσιο (Ι. Τούντορ): Μανδάς, Ρομανιόλι, Καζάλε, Χίλα (46’ Πάτριτς), Χισάι, Γκεντουζί (85’ Πέδρο), Κατάλντι (81’ Ροβέλα), Μάρουσιτς, Φελίπε Άντερσον (61’ Βετσίνο), Λουίς Αλμπέρτο, Καστεγιάνος (81’ Ιμόμπιλε)

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο, Καμπιάσο (70’ Γουεά), ΜακΚένι (82’ Γιλντίζ), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Κιέζα (91’ Αλκαράθ), Βλάχοβιτς (82’ Μίλικ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0