Football Talk

«Ο Ολυμπιακός στον Όλυμπο του Youth League»: Αποθέωση για τα «ερυθρόλευκα» λιοντάρια από τα κορυφαία ΜΜΕ του πλανήτη!

«Ο Ολυμπιακός στον Όλυμπο του Youth League»: Αποθέωση για τα «ερυθρόλευκα» λιοντάρια από τα κορυφαία ΜΜΕ του πλανήτη!

Την απόλυτη αποθέωση ζουν τα παιδιά του Ολυμπιακού, ακόμη και από την Gazzetta dello Sport, τονίζοντας τη συντριβή που υπέστη η Μίλαν. Ολόκληρη η Ευρώπη μιλά για το ιστορικό επίτευγμα των «ερυθρόλευκων», από την A Bola, μέχρι και τη Marca.

Ελλάδα και Ευρώπη υποκλίνονται στο απίθανο κατόρθωμα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν δίστασαν απέναντι στη Μίλαν και αφού την κοίταξαν στα… μάτια τη διέλυσαν με «3αρα» (22/04, 3-0).

Η ιταλική Gazzetta dello Sport έκανε λόγο για «Συντριβή της Μίλαν σε ερυθρόλευκο βράχο», ενώ τόνισαν πως «Οι Έλληνες καθάρισαν τους ροσονέρι μέσα σε επτά λεπτά».

Η αποθέωση που ζουν αυτά τα παιδιά τη δεδομένη στιγμή ξεπερνάει κατά πολύ τα σύνορα της Ελλάδας, με τον επίσημο λογαριασμό της UEFA και του Youth League στο twitter, να έχουν βαφτεί… ερυθρόλευκοι.

Τα συγχαρητήρια έφτασαν μέχρι και από την Ισπανία, με τη Marca να γράφει χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον Όλυμπο της Youth League και κατακτά τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο».

 

Αναφορά στον «ερυθρόλευκο» θρίαμβο έκανε και η Tuttosport: «Η Μίλαν κατάρρευσε από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, knock out ο Αμπάτε»

Η A Bola όμως στάθηκε κυρίως στο τρομερό ψαλίδι του Μπακούλα: «Ένα φανταστικό εναέριο λάκτισμα στο 65ο λεπτό έβαλε τέλος στις ελπίδες της Μίλαν για επιστροφή και ο Ολυμπιακός έτσι σκότωσε τον τελικό».

www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0