Football Talk

Ρόμα - Μπολόνια 1-3: Έστησε... πάρτι στο Ολίμπικο και «αγκάλιασε» το Champions League!

Ρόμα - Μπολόνια 1-3: Έστησε... πάρτι στο Ολίμπικο και «αγκάλιασε» το Champions League!
Η Μπολόνια πέρασε... αέρα από την Ρώμη (1-3 τη Ρόμα) και «αγκάλιασε» την έξοδο της στο Champions League της νέας σεζόν!

Την εντυπωσιακή πορεία της στη φετινή Serie A συνέχισε η Μπολόνια, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ρόμα (22/04, 1-3), για την 33η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.  

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Τιάγκο Μότα ανέβηκε στους 62 βαθμούς και «αγκάλιασε» την έξοδο της στο Champions League, αφού βρίσκεται στο +8 από την Αταλάντα, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο.

Από την άλλη, στους 54 βαθμούς έμειναν οι «τζιαλορόσι», οι οποίοι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους πάντως να ανοίγουν το σκορ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από σέντρα του Καλαφιόρι, ο Ελ Αζουζί επιχείρησε ένα εντυπωσιακό γυριστό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σβίλαρ.

Μάλιστα, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, η ομάδα του Τιάγκο Μότα διπλασίασε τα τέρματα της. Αυτή τη φορά ο σκόρερ του πρώτου γκολ μοίρασε την ασίστ και ο Ζίρκζι «έγραψε» το 2-0 στο 45’.

Στην «επανάληψη» και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό, οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Αζμούν, όμως στο 65’ ο Σαλεμάκερς έφυγε στην αντεπίθεση και σκόραρε με υπέροχο τρόπο, για το τελικό 3-1.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Ρόμα (Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Τσελίκ, Γιορέντε, Μαντσίνι, Ανχελίνιο, Πελεγκρίνι, Παρέδες, Κριστάντε, Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ, Ελ Σαραουί. 

Μπολόνια (Μότα): Σκορούπσκι, Πος, Μπεκεμά, Λουκουμί, Καλαφιόρι, Φρόιλερ, Εντόιγ, Εμπισέρ, Ελ Αζουζί, Σαλεμάκερς, Ζίρκζι. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0