Football Talk

Λαπόρτα: «Αν αποδειχθεί κανονικό το γκολ του Γιαμάλ, θα ζητήσουμε επανάληψη του αγώνα»

Λαπόρτα: «Αν αποδειχθεί κανονικό το γκολ του Γιαμάλ, θα ζητήσουμε επανάληψη του αγώνα»

Στα άκρα σκοπεύει να τραβήξει η Μπαρτσελόνα την υπόθεση, με το γκολ του Γιαμάλ το οποίο δεν μέτρησε, με τον πρόεδρο της, Τζουάν Λαπόρτα, να δηλώσει πως θα ζητήσει μέχρι και επανάληψη του «Ελ Κλάσικο».

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21/04, 3-2).

Πολύς «ντόρος» έχει δημιουργηθεί γύρο από τη φάση του 28ου λεπτού με πρωταγωνιστές τους Γιαμάλ και Λούνιν. Ο τερματοφύλακας της «Βασίλισσας» έδιωξε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Ισπανού, με τη φάση να συνεχίζετε κανονικά και το VAR να δείχνει… παίζεται. Σύμφωνα με την τεχνολογία, τελικά το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα, σε ανακοίνωση του, άφησε να εννοηθεί πως εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει επανάληψη της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα λόγια του Λαπόρτα:

«Υπάρχουν εργαλεία όπως το VAR που θα πρέπει να μας βοηθούν για να έχουμε μία δικαιότερη διοργάνωση και όχι το αντίθετο. Την Κυριακή υπήρχε μία συγκεκριμένη φάση που μας κόστισε την ήττα στο ματς, το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ.

Μέσω της θέσης που έχω θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν ώστε η Επιτροπή Διαιτησίας και η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να μας παρέχει όλο το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα

Εάν οι εικόνες και τα ηχητικά επιβεβαιώσουν πως το γκολ ήταν κανονικό, θα ψάξουμε μέσω νόμιμων τρόπων να προσβάλλουμε την επίθεση του διαιτητή αλλά και να ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα.

Υπάρχουν πολλά λάθη εναντίον μας τη φετινή σεζόν και υπέρ των αντιπάλων μας που έφερε μία μεγάλη διαφορά στους πόντους στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0