Football Talk

Η «Αγία Τριάδα» του Παναθηναϊκού, σκοράρει μόνη της, περισσότερο απ' όλες τις ομάδες των Play Offs! (video)

Η «Αγία Τριάδα» του Παναθηναϊκού, σκοράρει μόνη της, περισσότερο απ' όλες τις ομάδες των Play Offs! (video)
Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα υπάρχουν τρεις, πολύ συγκεκριμένοι λόγοι, που τον έχουν «εκτοξεύσει» στα Play Offs!
Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λαμία. Ιωαννίδης και Μπακασέτας έκαναν απίστευτα πράγματα, για ακόμα μία φορά, και έδειξαν πως οι δυο τους, είναι το Νο.1 στήριγμα των «πρασίνων», για να ηγηθούν προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το 2ο; Μα φυσικά, ο «φευγάτος», αλλά πανταχού «παρών», Μπερνάρ! Έστω κι αν ο τελευταίος, αποχώρησε νωρίς από τον αγωνιστικό χώρο του Αθανάσιος Διάκος (22ο λεπτό) λόγω ενοχλήσεων, χάνοντας την ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο τους αριθμούς του.



Οι τρεις τους, λοιπόν, έχουν σκοράρει 13 φορές εντός του μίνι-πρωταθλήματος. Έχουν πετύχει, δηλαδή, το 76% των γκολ του Παναθηναϊκού!

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πέντε γκολ, ο Τάσος Μπακασέτας τέσσερα, όσα και ο Μπερνάρ.

Οι «πράσινοι», είναι με διαφορά από τον δεύτερο, η πιο παραγωγική ομάδα των Play Offs της Stoiximan Super League, με 17 γκολ. Το παράδοξο, όμως, είναι πως η «Αγία Τριάδα» της επίθεσής τους, δηλαδή οι Μπακασέτας, Μπερνάρ και Ιωαννίδης, έχουν περισσότερα γκολ, απ' όλους τους διεκδικητές του τίτλου!

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έχει δώδεκα σε έξι ματς. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν έντεκα και εννέα αντίστοιχα, σε πέντε ματς, ενώ Άρης και Λαμία, πέντε και τέσσερα αντίστοιχα, σε έξι ματς.



Όσο ακραίο κι αν μοιάζει, είναι αληθινό. Άλλωστε, δεν είναι μία προσωπική θεώρηση, αλλά στατιστικό δεδομένο.

Κι αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να κόψει το νήμα πρώτος, σίγουρα οι τρεις τους, θα είναι μέσα στους βασικούς λόγους που οδήγησαν στην επιτυχία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0