Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-2: Με κάθε τρόπο, γιατί είναι η «Βασίλισσα» και έχει τον Μπέλιγχαμ! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 3-2: Με κάθε τρόπο, γιατί είναι η «Βασίλισσα» και έχει τον Μπέλιγχαμ! (video)

Απίθανος Τζουντ Μπέλιγχαμ, έκρινε το «Clasico» στην Ισπανία, σκοράροντας το νικητήριο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα, στο 91ο λεπτό!

Την δεύτερή της νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε επίπεδο πρωταθλήματος, πανηγύρισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 3-2, και πάλι με ανατροπή.

Και απόλυτος πρωταγωνιστής, ποιος άλλος; Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγγλος επιθετικός, όπως είχε κάνει και στο 2-1 του πρώτου γύρου, έκρινε τη συνάντηση.

Διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο 91ο λεπτό και έστειλε τη «Βασίλισσα» στο +11 από τους Καταλανούς και τους 81 βαθμούς. Πρώτο του γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο μήνες, δεν είχε σκοράρει από το 4-0 επί της Τζιρόνα, τον Φεβρουάριο!

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Πιο αποφασισμένη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Μπαρτσελόνα, η οποία αξιοποίησε την ανωτερότητά της, μόλις στο 6′  με την κεφαλιά του Κρίστενσεν, έπειτα από κακή έξοδος του Λούνιν.

Σύντομα όμως, η Ρεάλ Μαδρίτης ισοφάρισε, καθώς στο 18ο λεπτό, ο Βινίσιους μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λούκας Βάθκεθ.

Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να προκαλεί προβλήματα στην άμυνα των «μερένγκες» και στο 30′  «άγγιξε» το 2-1 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Περίεργη φάση, με «γυμνό μάτι» φαινόταν πως η μπάλα έχει περάσει τη γραμμή, αλλά διαιτητής και VAR είπαν πως αυτό δεν ισχύει.

Με εξαιρετικό ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τον Τσάβι να δικαιώνεται στον απόλυτο βαθμό από την είσοδο του Φερμίν Λόπες στο ματς στην ανάπαυλα.

Είκοσι λεπτά μετά (70′ ) ο νεαρός δικαίωσε τον προπονητή του πετυχαίνοντας το 2-1 για τη φιλοξενούμενη, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά την προσωρινή απόκρουση του Λούνιν στο σουτ του Γιαμάλ.

Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ χρειάστηκε 12 λεπτά για ν’ αντιδράσει στο προβάδισμα της Μπαρτσελόνα.

Στο δεύτερο της έφταναν μόλις τρία, καθώς στο 73ο λεπτό από ασίστ του Βινίσιους, ο Λούκας Βάθκεθ ισοφάρισε για δεύτερη φορά για λογαριασμό της «βασίλισσας» (2-2).

Και φτάσαμε στο σημείο που «μιλά» ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος επί της ουσίας μοιάζει να «κλειδώνει» το 36ο πρωτάθλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0